Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem jár velem senki? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jár velem senki? 21/L

Figyelt kérdés

Állítólag nagyon szép vagyok, csak hát egy kicsit félénk. Csak egy barátom volt eddig, azóta senki.

Kedves vagyok, azt mondják szép is, és aranyos is, mégsem járnak velem a fiúk.

21/L

2012. jún. 28. 19:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Megszólalt a "kemény" tökű alfa hím.

De azért a második hozzászólása, írj privátot. :):)

2012. jún. 28. 19:37
 12/27 anonim ***** válasza:
19:37 Mert gondolod, hogy itt mindnekinek egyéni százalékértéke van és 2 ugyanolyan nem fordul elő, mert csak 100 ember használja az oldalt:D Gratulálok te észkombájn, leülhetsz, 1-es...
2012. jún. 28. 19:38
 13/27 ASOT ***** válasza:
dehogynem! előfordul 2 ugyanolyan, sőt 4 is vagy több. Volt olyan kérdés ahol 4 egyező volt a százalék, és onnan lehetett csak tudni h ki írta, h a neve ott volt!
2012. jún. 28. 19:44
 14/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok válogatós, csak félénk.

Amúgy hosszú szőke hajam, kék szemem van, vékony vagyok.

2012. jún. 28. 19:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Akkor kamu a kérdés :)
2012. jún. 28. 19:56
 16/27 anonim ***** válasza:

Pedig elég sok srác a félénk csajokra bukik. Ráadásul őket könnyebb is megközelíteni, barátkozni velük (kivéve ha annyira félénkek, hogy nem szólnak semmit).

Haverkodj a suliban/munkahelyen, aztán az egyikből lesz majd valami. De ne görcsölj, mert azt észreveszik.

2012. jún. 28. 19:56
 17/27 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés.

Egyszer valaki mondta nekem, hogy taszítja a pasikat ha félénk a csaj. :(

2012. jún. 28. 19:58
 18/27 anonim ***** válasza:
Hol laksz? 21/F
2012. jún. 28. 20:03
 19/27 anonim ***** válasza:
Azt a valakit esetleg taszítja. De ez nem így van. Beszélgess, barátkozz, néha kicsit engedd el magad, ne görcsölj. Akkor talán változik a helyzet.
2012. jún. 28. 20:05
 20/27 ASOT ***** válasza:

hát pedig itt nem a félénkségeddel lesz a gond.

szerintem a félénkséged miatt vagy visszahúzódó, és nem tudsz megnyílni, leginkább olyan téren, hogy figyeld a srácot legalább 1 percig.

Mert ha élőben történik a szitu akkor túl hamar elfordulsz és alig nmersz visszanézni nemde? a srác meg hiába próbál figyelni téged, h kiderüljön h érdekel e téged ő....

2012. jún. 28. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!