Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok 'párkapcsolatra' szer tenni?
Figyelt kérdés
Nem járok el bulizni, nem sok lehetőségem van ismerkedni, mégis szeretnék szerelmes lenni, és barátot. Társkeresőket nem szeretem. Mit tegyek?
18l
2012. jún. 25. 19:49
1/11 anonim válasza:
Hát így sajnos elég nehéz lesz. Menj el a barátnőiddel valahová értelmes helyre (koncertre, kirándulni, sportolni, különféle foglalkozásokra), vagy esetleg az ismerősi körödben nézelődj, talán valakinek van egy olyan fiú ismerőse, aki tetszene neked. Valamiféleképpen nyitnod kell a világra, mert senki nem fog bekopogtatni az ajtódon.
3/11 anonim válasza:
keress közösségeket ahol befogadnak mert mondjuk hasonlóan gondolkozol vagy a hobbitok azonos a többiekkel és innen nézz ki magadnak srácokat.
4/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk van egy srác, akivel az első pillanattól kezdve jól megvagyunk (azt hiszem :D), csak ritkán látjuk egymást. Megbeszéltük, hogy felhív, de elfelejtett, és nem fogok rá nyomulni, mert megtehette volna azóta, hogy megkeressen :(
2012. jún. 25. 20:03
5/11 anonim válasza:
Üdvözlöm a hölgyet!
Olvastam kérdésed.
Ha barátságra is nyitott vagy, kérlek, írd meg, melyik megyében élsz?
József
6/11 anonim válasza:
Előző vagyok... szent eukaliptussszzz :) Ezt priviben szerettem volna ,de így se rossz. ;) Írj rám. :)
7/11 anonim válasza:
Nem válaszolt az én privimre se,de sir hogy nincs párja,GYökér!!
8/11 anonim válasza:
Talán nem olyan kocka hogy minden pillanatban azt nézze hogy válaszoltak-e neki GYK-en? Nyugi, válaszolni fog...
10/11 anonim válasza:
Két esetet tudok elképzelni:
1)
Nem volt még ideje reagálni.
2)
Azért, mert "nőből van", ezért gyakran logikátlan, és/vagy heccelni akar.
(Ezek szerint társkereső alatt ezt a fórumot is érti, mivel itt sem hajlandó ismerkedni.)
Ugyanis ő maga írta le a kérdésében, hogy semmilyen körülmények között nem akar ismerkedni, mégis ismerkedni akar.
Úgy gondolom, önmagáért beszél. Már amennyiben a 2. eset áll fenn.
Nem a hölgyet szándékoztam bírálni hozzászólásommal, hanem magyarázatot keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!