Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm aki nem szereti a romantikát, de én meg romantikus alkat vagyok sajna. Mit kéne tennem?
Attól függ, mit nem szeret.
Mondjuk én is irtózom attól, amit sokan romantikának neveznek, nevezetesen: szívecskés plüssök, gyertyafényes-lassúzenés, vörösrózsaszirmos vacsora, neten keringő bugyuta "szerelmes sms-ek"... ez nekem nem romantika, hanem giccs...
De teljesen le tud venni a lábamról a barátom, ha mondjuk séta közben szakít egy szál mezei virágot, támad valami spontán kedves ötlete, ilyenek.
Én sem szeretem a csöpögést, a sírba lehet venni vele.
Döntsd el, hogy az ilyen "nézetkülönbség" ellenére együtt akarsz-e lenni vele - ha igen, akkor fogadd el, hogy vele nem fogsz tudni romantikázni, mert csak ideges lesz tőle.
Ha neked ez nagyon fontos, akkor mást kell keresned...
1: nem rocker a lány
2: Nekem nem kell más én csak őt szeretem és ő is szeret engem és még nem romantikáztam vele szerencsére, csak elvoltunk beszélgettünk, viccelődtünk, elmulattuk az időt csak régen sajnos perverz voltam és sokat fogdostam de már nem érdekelnek annyira az intimebb részei...
Akkor azt tanácsoljátok hogy csak ritkán legyen romantika?
Mondjuk akkor lehet, félreértettük egymást, mert én a romantika alatt nem a fogdosást értem, és, amikor azt mondom, hogy én sem szeretem a romantikázást meg a csöpögést, akkor nem arra gondolok egy percig sem, hogy "b*sztatni" kéne egymást!
Én arra gondoltam, hogy nem szeretem, ha valaki kétpercenként mondogatja, hogy jajj, mennyire szeret, ha állandóan fogja a kezemet, az meg kifejezetten idegesít. (Nem azt jelenti, hogy ne fogja meg soha, de nem kell folyton, úgy nem tudok rendesen menni sem...)
Nem szeretem, ha szerelmes filmeket kell nézni, csak mert mi szerelmesek vagyunk, és zenében sem ezeket szeretem...
Ilyesmikre gondoltam, akkor viszont nem ugyanarról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!