Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is könnyen kaphatónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is könnyen kaphatónak tartotok?

Figyelt kérdés

Kb.5 hónapja lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak,nem sokkal utána összejöttem egy fiúval,akit évekkel ezelőtt ismertem meg a neten,szerettük is egymást régen,de nem tudtunk találkozni,aztán ő egyik napról a másikra eltűnt és megszakadt köztünk a kapcsolat...Novemberben megkerestem és felvettem vele a kapcsolatot,megint kezdtük megszeretni egymást,de ugye nekem már volt más...de kezdett kihűlni a kapcsolatom,sok volt a veszekedés,eltávolodtunk egymástól,aztán vége is lett,a volt barátomnak is lett új bnője..ennek ellenére jóban maradtunk.A barátommal sajnos alig tudtunk még találkozni a pénz miatt,mert soha nincs neki,úgyhogy eddig mindössze 2 tali volt,élőben teljesen más is volt,időbe fog telni,míg élőben is egymáshoz szokunk...viszont hétfőn együtt megyünk egy koncertre,utána talán nála is alszom és szeretnék vele lefeküdni...szerintetek ettől könnyen kapható lennék?Lehet,hogy korai lenne,de nem tudom,mikor lenne rá legközelebb alkalmunk és nagyon szeretjük egymást,biztos,hogy nem csak arra hajt nálam.Amúgy egyáltalán nem vagyok k.rva típusú lány,mindketten elég nehezen nyílunk meg,ezért is lesz nehéz.Eddig még csók sem volt,de mostmár nagyon szeretném.És mit tudnék tenni,hogy ne féljen tőlem és a közelségemtől?Szeretném,hogy ennyi szenvedés után ez legyen élete legszebb napja :)Hozzáteszem,még soha nem éreztem senkivel kapcsolatban sem hasonlót,ő a lelki társam is és úgy érzem,a távolság ellenére senki máshoz nem tartozom jobban,mint hozzá.

17/L

2012. jún. 16. 12:21
 1/8 WhiteLabel ***** válasza:
57%
te nem könnyen kapható vagy hanem buta.
2012. jún. 16. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha most azt irnam ki,hogy irto nagy ribi vagy,felpontoznanak 100%ra.De nem teszem.Figyelj,ha megvan kettotok kozott az egyetertes,szeretitek egymast es biztok is magatokban-egymasban,akkor nem fog erdekelni,ki mit gondol.Az ember a hibaibol tanul.Te meg fiatalka vagy,majd belejossz.:)
2012. jún. 16. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
"Szeretném,hogy ennyi szenvedés után ez legyen élete legszebb napja" - mondta az ismerősöm, és meglopott pár ezer Forinttal... :D Bárcsak mindenki így gondolkodna, mint a kérdező. Nem vagy könnyen kapható. :)
2012. jún. 16. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Tipikus ostobenkó pitsa vagy, aki egyik ágyból ki, másikba be.
2012. jún. 16. 12:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsó,te már csak tudod :D

2012. jún. 16. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudom, mert leírtad, hogy hogyan megy ez nálad. Még simán együtt vagy az egyikkel, de már vetetted az ágyat a másikkal, első találkozás emlékezetessé tételének céljából már dugnál is vele. Igazi riherongy mentalitás. Add elő a szüleidnek a sztorit, aztán kérdezd meg, büszkék-e.
2012. jún. 16. 13:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem most találkozunk először :D És már rég nem vagyok együtt a volt barátommal,lassan fél éve :D És valószínű,hogy nem is lesz úgy...a gondolatok meg a valóság között elég nagy a különbség... csak arra voltam kíváncsi,HA úgy lenne,nagyon elítélendő lenne-e.De teljesen fölösleges volt megkérdeznem,amúgy meg k.rvára nem tudsz rólam semmit.
2012. jún. 16. 13:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Pont az ellenkezője vagyok annak,ahogy leírtál,de hiába magyarázkodom neked,nem is akarok :)
2012. jún. 16. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!