Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is könnyen kaphatónak tartotok?
Kb.5 hónapja lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak,nem sokkal utána összejöttem egy fiúval,akit évekkel ezelőtt ismertem meg a neten,szerettük is egymást régen,de nem tudtunk találkozni,aztán ő egyik napról a másikra eltűnt és megszakadt köztünk a kapcsolat...Novemberben megkerestem és felvettem vele a kapcsolatot,megint kezdtük megszeretni egymást,de ugye nekem már volt más...de kezdett kihűlni a kapcsolatom,sok volt a veszekedés,eltávolodtunk egymástól,aztán vége is lett,a volt barátomnak is lett új bnője..ennek ellenére jóban maradtunk.A barátommal sajnos alig tudtunk még találkozni a pénz miatt,mert soha nincs neki,úgyhogy eddig mindössze 2 tali volt,élőben teljesen más is volt,időbe fog telni,míg élőben is egymáshoz szokunk...viszont hétfőn együtt megyünk egy koncertre,utána talán nála is alszom és szeretnék vele lefeküdni...szerintetek ettől könnyen kapható lennék?Lehet,hogy korai lenne,de nem tudom,mikor lenne rá legközelebb alkalmunk és nagyon szeretjük egymást,biztos,hogy nem csak arra hajt nálam.Amúgy egyáltalán nem vagyok k.rva típusú lány,mindketten elég nehezen nyílunk meg,ezért is lesz nehéz.Eddig még csók sem volt,de mostmár nagyon szeretném.És mit tudnék tenni,hogy ne féljen tőlem és a közelségemtől?Szeretném,hogy ennyi szenvedés után ez legyen élete legszebb napja :)Hozzáteszem,még soha nem éreztem senkivel kapcsolatban sem hasonlót,ő a lelki társam is és úgy érzem,a távolság ellenére senki máshoz nem tartozom jobban,mint hozzá.
17/L
Köszi a válaszokat.
Utolsó,te már csak tudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!