Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy ha a sors egymásnak rendelt titeket, akkor is összehoz egymással, ha nem akarjuk?

Figyelt kérdés
vagy esetleg akkor is összehoz minket, ha szándékosan kerülöm a másikat??

2012. jún. 15. 08:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezt kérdezd meg a 30-40 éves szüzektől :) Ha nem teszel semmit annyira számíts a sors kezére mint istenre, de akkor már be is állhatsz papnak/apácának :)
2012. jún. 15. 08:39
 2/15 anonim ***** válasza:
KAMU! Nézz meg engem! 28 évesen vesztettem el, de nem azért mert vártam a nagy ő re, hanem mert kerestem!
2012. jún. 15. 08:41
 3/15 A kérdező kommentje:
a helyzet bonyolultabb, nem vagyok szűz, csak beleszerettem valakibe akibe nem szabadott volna, és az eszem azt diktálja, hogy nem, a szívem viszont azt diktálja, hogy lépjek ez ügyben...23L
2012. jún. 15. 08:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy sors, meg egymásnak rendelés. Ezek mind baromságok. Ha nem teszel semmit és ő sem, akkor nem fogtok összejönni. Ha elmész Peruba, a sors nem fog forgószélen hazarepíteni egyenesen a karjaiba.
2012. jún. 15. 08:45
 5/15 A kérdező kommentje:
3: nem ilyen drasztikusan értettem, ahogy leírtad:) de ezen elgondolkodom, úgysem tudok lemondani a vágyaimról...
2012. jún. 15. 08:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem létezik sors ezen a téren.(20 évig semmi nem történt velem,aztán meguntam a dolgot és egyből változott valami legalább)
2012. jún. 15. 08:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek ebben.

Alapvetően két elv szerint élek ebben a tekintetben: "Aki akarja, azt a sors vezeti, aki nem, azt vonszolja" illetve "Egy szél sem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."

Vagyis ha tudom, hogy mi a célom, és az nem a sorsom ellen való, akkor a sors segít elérni. De ha nincs célom, akkor csak vergődök: sors ide vagy oda.

24/N

2012. jún. 15. 08:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:54

24/N

Ha nem haragszol, küldenék magamról némi infót, legalább had adjak a "sorsnak" egy kis kezdő lökést! :)

2012. jún. 15. 09:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Nőként ne lépj ez ügyben!Az a férfi dolga,hiába régimódias a dolog!
2012. jún. 15. 09:09
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Igen. Első szerelmemmel folyamatosan összehoz minket pár évenként. Mindig vhogy véletlen összefutunk. Mondjuk most legutóbb 3x is összefutottunk volna, havonta, ha akarjuk, ha nem, mert ugyanott volt dolgunk. Csak nálunk így 20 év után már tolakodónak éreztem, hogy a Sors örökké összehoz minket, ő mégse lécel le értem. Aztán rájöttem, hogy most, 20 év múlva az volt a Sors célja, hogy felismerjem, mennyire nem illünk össze, és egy életre kiábrándultam belőle.
2012. jún. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!