Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti álltatok már bosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti álltatok már bosszút egy lányon, úgy hogy a lány nem is tudott róla?

Figyelt kérdés

2012. jún. 9. 01:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem az is érdekelne, hogyan!?
2012. jún. 9. 01:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze. Belehugyoztam az Ice Tea-s flakonjába (Y)
2012. jún. 9. 01:54
 3/9 anonim ***** válasza:

úgy, hogy megb*sztam, és a lány azt hitte ö basz*t meg engem?

Vagy olyan durva dologra gondolsz, mikor nem szóltam hogy múlt héten vizsgálaton voltam, és kiderült hogy nemibetegségem van, erre lefeküdtem vele, és elfelejtettem mondani neki?

2012. jún. 9. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:

igen,volt ilyen.

játszotta az eszét,én meg felcsíptem a barátnőjét és megdugtam.

de a bosszúnak pont az a lényege és értelme,hogy tudjon róla amúgy.

különben felesleges.

2012. jún. 9. 02:00
 5/9 I am God ***** válasza:
66%

Jah, feltettem az exemet excsajok.net-re. Átvert mint a kutyaszart, összevissza dugott mindenkivel. Megérdemelte. Aztán vagy 2 hét telt el, és zokogva hívott fel, hogy mekkora egy faszk*lap vagyok, kishíján kirúgták a föiskoláról.

Sajnos már nem üzemel az oldal, pedig sokat nevettem amikor olvasgattam:)

22/F

2012. jún. 9. 02:29
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 02:29

Jól tetted, rendes arc vagy te, megérdemelte! Egyre több az ilyen erkölcstelen nő manapság. Sajnos már tini korukban kitanulják a mesterséget. :(

2012. jún. 9. 06:38
 7/9 grofuram ***** válasza:
Az egyik volt csajomról mástól kaptam egy meztelen szétdobott lábas képet, nosza fogtam magam beküldtem napiszar.com ra fel is tették és persze a kurafiját basztatta hogy hogy tehetett ilyet :D
2012. jún. 9. 09:25
 8/9 A kérdező kommentje:
eddig remek:)
2012. jún. 9. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Deh,azért srácok gondoljatok arra is,hogy vannak hűséges fruskák is,akik mossák a gatyót,meg felkeltenek mielőtt elkésel a munkahelyedről:D
2012. jún. 9. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!