Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány...Írtam neki egy verset...Szerintetek tetszeni fog neki?Mert így akarom elmondani h tetszik nekem...

Na:

Kedves Lili!

Szeretnék valamit mondani,

Valami szépet,jót óhajtani.

Tetszel már egy ideje,

És szerintem ennek itt az ideje.

Ha esetleg lenne esélyem,

(Bár tudom, hogy esélytelen.)

Akkor keress meg egy szünetben.

És mondd el, mi legyen.

Ha nem lenne esélyem,

(Tudom, hogy ez lesz)

Akkor felejtsd el az egészet,

És ne mondd el senkinek!

Várom válaszod:Pingúú..

hát..nem hosszú..őszinte válaszokat!

2012. jún. 8. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Ő hát, figyi, szerintem ezt ne erőltesd, pesszimista versecske, és semmi romantika. Ennyi erővel odamehetnél, és azt mondhatnád: figyu nem akarsz járni??

Menj oda hozzá! Nehogy má ő menjen oda hozzád! Hívd el fagyizni! Beszélgessetek!

2012. jún. 8. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ha van közös szimpátia akkor bejöhet, de ha nincs akkor eléggé leégsz vele.. egy vers az túl egyértelmű.. beszélgetgess vele sokat, járjatok el délután kettesben, ha csak annyit is hogy hazakíséred vagy valami..:) Aztán ki fog alakulni szépen, szerinte így van a legjobb esélyed a szimpátia növelésére, és ha ügyesen csinálod egy idő után beléd szeret (ha tetszel neki egyáltalán) ha nem az sem gond mert másnem lesz egy jó lánybarátod ami marha nagy előny lehet :))

Szerintem vesd el a vers ötletet, majd ha már biztosra mész írhatsz neki :)

2012. jún. 8. 19:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó...Elhívom fagyizni...De mi legyen a téma?
2012. jún. 8. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek teljes mértékben!

Nagyon tiszteletreméltó gesztus, hogy így akarod neki megvallani az érzésedet!

Magáról a versről:

Nagyon lemondó és negatív, érződik, hogy tökéletesen a kezébe adod a sorsodat, és ez nem feltétlenül kelt jó benyomást. Ne használj olyan szavakat, mint "esélytelen" vagy "felejtsd el az egészet" Kicsit bátrabb, pozitívabb kicsengéssel, esetleg némi humorral megfűszerezhetnéd. Inkább a bizakodás érződjön belőle.

"jót óhajtani" - nem tudtál jobb rímet kitalálni talán, de azért próbálj meg valami mást ehelyett vagy az "óhajtani"-t másmilyen szövegkörnyezetbe helyezni, mert ez nagyon erőltetett.

Az "és ne mondd el senkinek" viszont nagyon aranyos szerintem.

Én nem használnám ugyanazt a 2 szót rímként (ideje-ideje), de végül is itt más a jelentésük... nem tudom, nekem kicsit sérti a fülemet.

Nem szerettelek volna megbántani. Ha mégis sikerült, akkor bocsánat! :)

2012. jún. 8. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Bármi, ami épp eszedbe jut. Mi a kedvenc fagyija... mit csinál szabadidejében... mi a hobbija stb.. kérdezz róla... és fizesd ki a fagyiját! Légy gavallér!

Dícsérd meg a haját.. szemét... stb :)

2012. jún. 8. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg...
2012. jún. 8. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Téma? Az majd útközben úgyis kialakul! :) Egy közös fagyizás eléggé kötetlen tud lenni ahhoz, hogy ne kelljen a fejedet törnöd a beszédtéma kiagyalásán.
2012. jún. 8. 19:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Okok...Akkor hétfőn megyek fagyizni...
2012. jún. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!