Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A neten "ismertem" meg 1 lányt.
A neten "ismerkedtem" meg egy lánnyal, akivel már 1 éve beszélgetünk, azóta persze webkameráztunk stb...A lényeg most ott tartunk, hogy találkozunk. Ő szeretné, hogy elmenjek hozzájuk 5 napra, de én kicsit félek, mivel nem nagyon volt barátnőm előtte. Plusz szerintem szép a lány, de én magam nem tartom szépnek, neki meg elég sok barátja volt, miért jönne össze velem... Szerintetetk elmenjek hozzájuk, vagy hülyeség?
18/F
milyen összejövés már?
keféld meg és érezd jól magad.
Én is így vagyok magammal, hogy fú de ronda vagyok, közben meg egy csomó lánynak tetszem titokban, ja és csak később jöttem rá. :D
Ne parázz tuti bejössz alánynak, ah már meghívott magához! :D
Csomagolj, ne a gép előtt ülj! Kezd az óvszerrel!
Ha valami nagy gáz lenne, legfeljebb hazajössz hamarabb!
Szerintem sem kell aggódnod, ha már egy éve beszélgettek. Ráadásul ha egyből 5 napra hív, akkor tuti elég jó vagy nála. (mondjuk én nem hívnék el senkit 5 napra magunkhoz, akit még nem láttam élőben, akkor sem, ha úgy néz ki, mint Brad Pitt fiatalon).
21/L
HA tartós kapcsolatra gondolsz, nem biztos, hogy jó ötlet elmenni. Az emberek egy számítógép mögé bújva más arcot mutatnak mint a valóság.
Amíg nem kerültem bele egy katasztrófális házasságba, én se hittem, hogy a net hosszútávon nem jó ismerkedési hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!