Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
1,5 éve együtt, vagyok a barátommal (19) akit nagyon szeretek, de közben megismertem egy másik fiút is, aki idősebb(25) és talán tetszik nekem és én is neki, de nem akarom elhagyni a barátom, mit csináljak ? miért van ez, a barátomat is szeretem sosem hagynám el. (19L)2012. jún. 3. 23:12
11/13 anonim válasza:
Tudom, hogy egy lánynak milyen vonzó egy 25 éves fiú. Olyan fiúra vágytok, aki tapasztalt, önálló, már tudja, mit hogyan kell csinálni, szóval idősebb. Visz titeket ide-oda, értetek megy kocsival, tudja, hogy kell jó randit csinálni. Megértem. De arra már nem gondoltok, hogy azért ilyen pro a srác, mert már számos csaja volt. Te is csak egy leszel a sok közül az életében. Gondolj arra, hogy egy ilyen rutinos srác mit csinálhat az érzelmeiddel. Sok sok lánynak ez fel sem merül mert az idősebb pasi elcsavarja a fejüket. Te viszont legyél okos!
Hagyjad, csak megbolondított téged a csávó, ez amolyan múló vonzalom. Inkább maradj annál, ami biztos pont, amit szeretsz.
12/13 A kérdező kommentje:
szerintem is jobb ha maradok nála:)
2012. jún. 4. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!