Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az ha egy lány azt mondja hogy nem tudja hogy szeret-e de nagyon jó barátok vagyunk (bővebb lent)?
Hali!
16 évesen pont ugyanígy voltam egy lánnyal. Rengeteg együtt töltött idő, minden titok megosztása, legjobb barátság, sülve-főve együtt, mindenki kérdezi, miért nem járunk stb... Végül pedig az én részemről egy őrült nagy szerelem, és végül az ő részéről is. De elszartam éppen ezzel a bizonytalankodással - évekkel később megbeszéltük, mikor már csak egy szép emlék volt.
Túl sokat szarakodtam, nem mertem lépni, mert "jaj, hátha nem akarja, meg mit fog szólni, és mi van, ha vége lesz a barátságnak?" stb. Aztán végül sok hónap után nagy nehezen elmondtam neki, hogy mit érzek, és huh, ő is hasonlókat érzett irántam! Nagyszerű volt, járni kezdtünk! Aztán folytattam a töketlenkedést és vége is lett.
4 barátnő után és immár egy feleség mellett, 28 évesen azt mondom, biztosan állíthatom, hogy sokszor a határozatlansággal szarjuk el a kapcsolatokat.
A lányok a magabiztos fiúk felé húznak. Ha úgy érzed, Te már nem tudsz mellette barátként létezni, hanem többet akarsz, ne szarakodj, ne a barátnőjére várj, hanem egy sétán nézz a szemébe és mondd el neki. Ha pedig nincs rögtön válasz, az sem feltétlen rossz jel. Legyél türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!