Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha az osztályból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az osztályból már régóta tetszik egy fiú?

Figyelt kérdés
Eddig is tetszett, de egyre nehezebb minden. Egyre többet gondolok rá. Nem merem neki elmondani mit érzek, félek hogy nem gondolja komolyan, és szégyenben maradok, bár azt is tudom, hogy így még az esélye sincs meg a dolognak. Mégsem merem, próbálok rá mosolyogni, de ha meglátom mindig lefagyok, és elfelejtek. Úgy érzem, hogy ő is kedvel, meg jó fejnek tart, de nem biztos. Ezenfelül ő jó sportoló, én meg egyszerűen béna vagyok, és nem is vagyok olyan nagyszájú. Vannak nálam menőbb csajok is. Minden este sírok emiatt, de mégis tehetetlen vagyok, csak kínzom magam. Mit tegyek? Sürgős! Előre is köszi!

2012. máj. 29. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne mondd el neki, csak jelezd felé úgy, hogy keresed a közelségét, beszélgetsz vele ésatöbbi.
2012. máj. 29. 16:35
 2/7 anonim válasza:
hmmmmmm..velem is volt ilyen, de ne kövesd el az én hibámat!!én amikor úgy gondoltam bejövök a fiúnak elmondtam neki..erre ő beszart és azóta sem lett semmi... xD na mind1. beszélgess vele, dicsérd meg ha ügyes a sportban, még ha nem is érdekel téged annyira a sport kérdezd arról is! ne mond meg neki, várj. ha tényleg bejössz neki lépni fog :) addig közelíts felé...:DD hajrá! :)
2012. máj. 29. 16:38
 3/7 anonim válasza:
Szerintemmeg pont hogy közöld vele a tény-t :D figyelj!! na húzod az időt még azthiszi hogy nemakarsz tőle semmit !! és tuddmeg mi az ábra hamar feleslegesem ne gyötörd magad :DD Ha bejösszneki akkor őis nyit feléd hameg nem akkor ha húzodaz időt akkorse fogszneki bejönni :)) Nekem ez a meglátásom
2012. máj. 29. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Te vagy az Fruzsi?
2012. máj. 29. 16:39
 5/7 anonim válasza:
meik? xD
2012. máj. 29. 16:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Megfogadom a tanácsaitokat, csak meg kell tanulnom, hogy ne fagyjak le mindig. :)
2012. máj. 29. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként szoktunk beszélgetni, csak elég elfoglalt, mert baseball-ozik.
2012. máj. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!