Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnánk ezen változtatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Van egy pár, akik egymáshoz illenek, 5 hónapjuk úgy telt el hogy, elválaszthatatlanok, olyanok mint a borsó meg a héja... Van nyári házunk, hétvégenként ott szoktunk lenni, és kettesben töltjük, vagy jönnek barátok, mozizni is mindig elmegyünk.. együtt alvás is rendszeres... Az elején az együtt járás iszogatni is jól ment, mindenről eltudtunk beszélgetni, sőt a társosságal szinte nem is foglalkoztunk hanem mindenről beszéltünk és beszéltünk... Nagyon jó viszonyt ápolunk az egymás családjával(tegeződés, összejövetelek stb stb )

De a mostani napok, egyre szürkébbek, olyan mint ha egyre inkább eltávolodtunk volna egymástól... Egyre többet veszekedünk, a viták lassan elkerülhetetlenek naponta 1-2x, és ez már lassan 1-2 hete így megy. Nem tudom mi tévő legyek..

Mitől lehet ez hogy ide jutott a kapcsolatunk? Van ebből még kiút?

Milyen új programokat, időtöltést szervezzek be a kapcsolatunkba?

18(F, L)

2012. máj. 16. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Végetért a nászutas fázis, és elkezdődött az igazi kapcsolat, az összecsiszolódás. Hidd el, ez a legszebb része, itt dől el, hogy lesz-e jövőtök. Minden konfliktust meg kell beszélni, meg kell oldani. Ez a kulcs: kommunikáció.

24/N

2012. máj. 16. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Fölszállt a rózsasín köd.
2012. máj. 16. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ú de szeretnék egy ilyen lányt akivel minden jól megy. Elárulod hogy csinálod?
2012. máj. 16. 21:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Én mindig próbálok logikusan gondolkodni... és sosem idegesíteni magam... de egyre inkább azt veszem észre magamon hogy feszült vagyok, és oda vissza oltogatjuk egymást, de ez tart kb 15 percig utána meg megbeszélés, hogy kinek mi fájt, mi bántotta meg stb stb... De nem bírom lassan...
2012. máj. 16. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem érettségiztek véletlen? És amiatt vagytok mind a ketten feszültek?

24/N

2012. máj. 16. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
csak én vizsgáztam matek magyar történelem angolból... Ő nem..
2012. máj. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!