Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet venni egy fiúnak 1 hónapra?
sztem a srác kicsit feleslegesen töri magát ennyire...1 hónap az elég kevés még....
én azt mondom h vagy vegyél valamit ami valamelyik hobbijával kapcsolatos, v süss neki valami süteményt ;)
Vegyél egy mély levegőt.
Egy hónapos forduló, pfff... atya ég, miről maradtam le. :D
Most komolyan. Ünnepeljétek meg, ha már fél éve együtt vagytok. Na de 1 hónapot? Az még semmi, bogaram! ;) Hidd el.
Prémium minőségű csokit, vagy alkoholt, azt amit egyébként is szeret, csak a hétköznapokban nem teszi(teheti) meg, hogy megvegye.Kacatot, vicceskedő dolgot, semmiképp.
Süss neki sütit, 1 hónap után engem ezzel le lehetne venni a lábamról, az sem baj ha rossz, vagy csúnya, a lényeg, hogy Te készítsd! Ha a barátod bunkó, akkor kb mindegy mit veszel neki, az előzőeket úgysem értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!