Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Lehetséges, hogy tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban,aki tetszik. Amikor találkozunk,akkor mindig a szemembe néz,és nem csak véletlenül,mert sokáig. És a barátnőim is mondják,hogy mindig engem néz. Egyszer 3-an szórakoztunk a lányokkal és ő elment melletünk,mire a barátnőim szóltak neki és ahelyett,hogy rájuk nézett volna,engem kezdett el bámulni,pedig én csak ültem és próbáltam elsüllyedni szégyenembe xDD Szóval mindig egyenesen a szemembe néz és sokszor mosolyog is. Lehet,hogy tetszek neki????2012. máj. 10. 20:38
1/10 Bajtárs válasza:
Attól függ hány évesek vagytok.
2/10 A kérdező kommentje:
13 mindketten
2012. máj. 10. 20:40
3/10 anonim válasza:
Nem, csak bemagyarázod magadnak.
4/10 Bajtárs válasza:
A fiúk általában nem néznek a lányok szemébe. (bár ez nem szabályszerű csak általánosítás) Lehet, hogy barátjaként tekint rád, mert az, hogy bele néz a szemedbe nem jelent sokat. Nekem se tetszik mindenki akinek belenézek a szemébe. Bár lehet ennyi idősen... Küldött már valamiféle ,,jelet"? Sok időt tölt veled együtt? Mosolyogj rá sokat, beszélj vele és majd akkor kialakul. Észre fogod venni ha igen.
5/10 A kérdező kommentje:
hát nemtudom,lehet...azért köszi
2012. máj. 10. 20:45
6/10 A kérdező kommentje:
nem ismerjük egymást közelről,szóval nem szoktunk beszélni. és már 1 hete biztos hogy figyelem,szóval nem véletlenül néz rám,mindig engem néz!!
2012. máj. 10. 20:46
7/10 Bajtárs válasza:
Esetleg menjetek el társasággal fagyizni, hülyéskedjetek, te is nézz vissza rá amikor rád bámul és kapd félre a tekinteted vagy mosolyogj vissza... De ha osztálytársak vagytok ne várj túl sokat, pláne ebben a korban, mert mindenki ezzel cseszegetne. De azt se várd, hogy "Ha bejövök neki BIZTOS ő fog lépni." .
8/10 A kérdező kommentje:
nem vagyunk osztálytársak ez a baj,akkor könnyebb lenne. de egyenlőre csak az érdekel,hogy lehet-e esélyem..
2012. máj. 10. 20:55
9/10 Bajtárs válasza:
Igen, lehet. Esélye mindenkinek mindenben van. Te ismered, te tudod minek örülne. Mi mint kívülállók nem tudunk pontos választ adni.
10/10 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a segítséget :)
2012. máj. 10. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!