Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy szerelmes vagyok belé?
11 éves vagyok (lány) és 5.-es.Most mikor ötödikes lettem jött az osztályunkba kb. 12 új gyerek.Én még ezelőtt nem ismertem azt a fiút aki tetszik nekem.Ha bevallanám neki őszintén hogy szerelmes vagyok belé akkor az egész osztály kinevetne meg lehetséges ő is.Folyton azt kamuzza hogy van csaja holott szakított vele kb 1 éve.Néha szokott becézgetni meg tök jól elvagyunk de..de.. nem hinném hogy ő is viszont érez..Mondjuk az jó lenne ha járnánk nem is volt még igazi pasim de anyám szerint meg a saját véleményem szerint még túl kicsi vagyok.De viszont jó lenne tudni hogy ő mit érez irántam..
Köszi a válaszokat előre is!
A mi időnkben ez a "menj oda és kérdezd meg, hogy tetszem-e neki, de ő ne tudja meg, hogy én kérdéezem" dolog ment. Ha ennyire zaklat a téma, akkor használd ezt, de 11 évesen még annyira gyerek vagy. Ne siesd el.
Nem volt még igazi pasid ? Jesszus. Kicsi szivem, 11 éves vagy, ilyen korban ritkán kötődnek életre szólló szerelmek :D
11 éves vagy, de elég szépen gondolkodsz már a dolgokról.
szerintem én örültem volna, ha anno a csaj osztálytársam odajött volna és elmondja,,, volt velem jó pár ilyen eset a gimnáziumban meg általánosban is, és mit ne mondjak nekem ez tetszett, sőt kapásból igent mondtam és utána elmondtam, hogy én is kiszúrtam őt stb stb... :D
22/F
Szerintem maradjatok még csak barátok egy ideig aztán majd 2-3 év múlva nyugodtan járhattok!:)
14/L
"Köszönöm a komikat de én is elhatároztam magamat már régen hogy csak gimiben kezdek el pasizni xd Még ehhez túl kicsi vagyok de türelmesen várok.** "
Akkor mégis minek kérdezted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!