Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretitek a nagyon magas pasikat?
Figyelt kérdés
és azokat akik kb. veletek egy magasságban vannak?2012. ápr. 18. 19:53
11/21 anonim válasza:
Imádom a magas pasikat szóval igen!!
12/21 anonim válasza:
Én is a magasakat preferálom.185cm körülieket...190cm is lehet.
13/21 anonim válasza:
Én is a magasabb fiúkat szeretem, de nem vágyom égimeszelőkre... Szerintem bőven elég, ha 1-2 fejjel magasabb nálam, a nálam alacsonyabbakról pedig szinte szó sem lehet!
14/21 anonim válasza:
igen.185 felett kezdodik a jopasi kategoria:)
15/21 A kérdező kommentje:
:)
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 20. 09:18
16/21 anonim válasza:
Igen, mivel én is nagyon magas vagyok ( 180 cm) ezért igen.Alacsonyabb nálam semmiképp se legyen.
17/21 anonim válasza:
Igen teljesen egyet értek. Jópasi kategória az csakis és kizárólag 225 centiméter fölött! Bár az már határeset. Najó azért nem kell égimeszelőnek lennie elég ha nálam 10-20 fejjel magasabb! És ne legyen dagadt, a szálkás izomzatot szeretem! Ez alatt nem kezdek! Ki van zárva!
18/21 anonim válasza:
nekem volt 170-202cm ig minden:)ha szereted ,az agyban eltnnek a meretbeli kulonbsegek,agyon kivul meg foleg...
19/21 anonim válasza:
170 cm vagyok és nagyon zavar ha a pasim 170 cm lenne minimum 175 de igazándiból a 180-190ig az ideális számomra:) 16/L
20/21 anonim válasza:
Az nem zavar ha akkora mint èn csak ne legyen kisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!