Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet húzni egy barátságot, ha a részemről átment szerelembe?
Az, hogy szépen a seggeden maradsz. Ne állj be a gerinctelen ribancok sorába, és ne is próbáld elcsábítani.
Amíg van barátnője, még azt se mondd el, hogy bele vagy esve.
Én hasonló szituációban elmondtam. (Nem, nem akartam elcsábítani, és ezt is megmondtam, egyszerűen csak kibukott belőlem.)
Utána egy ideig feszült volt kicsit a légkör köztünk, visszafogottabb volt, én szenvedtem, ezért közöltem, hogy nem szeretném vele tartani a kapcsolatot.
Nem sokkal később újra megkeresett, és azóta is, gyakorlatilag minden nap. Nem tudom, mi a helyzet, hogy áll a kapcsolata (akkor már komoly gondok voltak).
Nem kérdezem, most jó így...
Köszönöm a válaszokat!:)
Szerintem én is várok még egy ideig ezzel amíg teljesen biztos leszek abban hogy mit is érzek, mert pl egy fellángolás miatt nem szeretném elrontani a barátságunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!