Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok, egy ilyen érzékeny kis f*sz?!
Miért nem tudok férfiként viselkedni, egy kapcsolatba?!
lelkem, szívem darabokban, összetörte az, aki mindennél többet ért nekem, de ő csak hogy idézzek "egy fejezetnek tekintett, miközben én az életemnek hittem őt"
képes vagyok, egy szomorú szám hallatán is sírva fakadni, mert egyből rá gondolok.
A kapcsolatunknak ugyan nincs még vége, de nagyon arra fele tartunk..:/
nem voltam mindig iylen...rengeteget változtam az utóbbi egy évben, és főként ebbe az érzelmességi világba..:/
Csodálok sokakat, hogy hip hopp túl vannak egy szakításon...lezárják, és megnyugtatják magukat annyival, hogy: "nem illettünk össze, nem szeretett, majd lesz más"...
tudom, tisztában vagyok vele, hogy ez az önsanyargatás sem vezet sehova...de én képtelen vagyok ezeket a szavakad elmondani a kapcsolatunkról.
Mégis hogyan, miként, ha minden nőbe őt keresem!? nagyon szerettem, és szeretem is.
Tulajdonképpen magamból van elegem, hogy nemtudom kezelni az érzéseimet, és sírok mint egy kis f*sz itthon, és csak azt kívánom, bárcsak szeretne...
a szüleim, a barátaim, a barátnőm...mit sme tud erről, hogy én iylen vagyok. Kívülről: magabiztos, sportos jóképű (állítólag), divatosan öltözködő, talpraesett nagydumás srácank ismernek...
bár már ez a nagy dumás rész kezd elszállni...egyszerűen hangulatom nincs hozzá.
Nincsen senki sem, akivel ezt megbeszélhetném, akinek ezeket elmondhatnám.
Komolyan, mintha depressziós lennék, búskomorság, és túl sokat gondolkozok, és agyalok mindenen...
22/F
streszz??? nemhinném...melom nincs, tanulok kb 2 napot vagyok suliba egy héten...
inkább pont az a baj, hogy sok időm van töprengeni, és gondolkodni..:/
Tényleg gondot jelent ilyenkor a túl sok szabad idő, mert így sok idő marad gondolkodni.. Próbáld meg lefoglalni magad valamivel, legyél minél több időt a barátaiddal, új hobby, nyelvtanulás pl, bármi.
és tudom, hogy közhelynek hangzik, de az idő segít majd.
csak...igen...idő...
ma is konditerembe...bejött egy hasonló alakú csajszi mint barátnőm...és egyből...puff rágondoltam..hogymár sosme érezhetem őt, sosem foghatom azt a popot, sosem lesz már többé az enyém...
(a nagyon vékony lányok az eseteim, kis popoval, tenyérbeillő cicikkel)
ne értstek félre, nem a szex miatt sajnálom, meg azért, hogy nemtalálok más iylen nőt...hanem hogy jelenleg ugyérzem, nem kell más csaj...ha ő nem lehet az enyém senki nem kell..:/
Egyáltalán nem meglepő, hogy ilyen érzékeny vagy most, hiszen szerelmi bánatod van! Túl kell ezen lenni. Ne vádold magad, hogy "nem tudsz kemény lenni", ne szégyelld magad, mással is van ilyen, hidd el! Csak persze a külvilágnak ők se mutatják.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!