Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Férfitársaim: hozzám hasonlóan ti is felköszöntitek a női nem képviselőit és kívántok nekik boldog új évet?"
Figyelt kérdés
jan. 1. 09:20
2/13 A kérdező kommentje:
Csak akkor engedi kiírni, ha kérdőjel van a mondat végén.
jan. 1. 09:23
3/13 anonim válasza:
De ezt miért kell akkor kiírni kérdésnek?
Mitől lesz ettől bármi jó?
Ez nem jókívánó oldal, hanem kérdező, arra válaszoló.
Ha mindenképp szeretnél, a kommentekben ezt megteheted vagy esetleg üzenetekben!
Vagy legalább fogalmaztad volna át, hogy kérdés formája legyen:
"Férfitársaim: hozzám hasonlóan ti is felköszöntitek a női nem képviselőit és kívántok nekik boldog új évet?"
4/13 anonim válasza:
bratyó, itt nem képviselik a női nemet, mint látod.
Itt csak leoltanak, csak úgy, passzióból.
Néhány "nőnek" csak ez maradt.
5/13 anonim válasza:
Én a kongresszusban képviselem őket. Kösz fiam.
6/13 anonim válasza:
Nekem jól esik nondjuk! :)🍾😊
Annyi, hogy én Boldog Új Évet kivánok a férfiaknak is 😊
9/13 anonim válasza:
Változott a kérdés szövege a 3. kommentben lévőre...
10/13 anonim válasza:
9: Gondolom a 3-as moderátor, már biztos, hogy ők is gyakoriznak, nem mintha a kérdéstörölgetésekből nem lett volna magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!