Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves lányok mi a max?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lányok mi a max?

Figyelt kérdés
Mennyi a maximális korkülönbség amire még azt mondjátok belefér? Írjátok le hány éves sráccal jönnétek össze maximum. (aki 30+ost ír kérem fejtse ki mit keres egy 10 évvel idősebbe)
dec. 29. 16:55
 1/4 anonim válasza:
23%
Erre én is kíváncsi vagyok :)
dec. 29. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Jelenlegi barátommal 3 év a különbség, már ezen is feszengtem kicsit, ennél több meg sem fordulna jelenleg a fejemben.

21N

dec. 29. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyanazt keresem egy 10 évvel idősebben mint egy 3 évvel idősebben.

Mit keresnék??

Nem azt várom, hogy eltartsanak. Megvannak a céljaim, megvan milyen terület vagy területeken szeretnék elhelyezkedni. Egy 30 éves nem öreg.

Kb. úgy beszélsz mintha az már öreg lenne. Mondjuk érdekes módon ezzel a korkülönbséggel csak ITT ezen az oldalon látom a problémát. Ismerőseim nem is foglalkoznak ezzel. Mindenki azzal van együtt akivel jól érzi magát, akivel boldog, és önmaga lehet.

Biztos nem volt még jó kapcsolatod illetve tapasztalatod is kb nulla lehet.

tegnapelőtt 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
A környezetemben rengetegen vannak 10+ év korkülönbséggel kapcsolatban. Szomszédom 50 éves, a felesége most volt 25. Egyik haverom 24 éves, 52 éves nővel van. Neki az unokája 19 éves. Szóval majdnem annyi mint a párja. Vannak furcsaságok.
tegnap 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!