Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki vár házasságig ezekkel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki vár házasságig ezekkel az tudja miről marad ki?

Figyelt kérdés

A kérdésem elméleti, senkit nem akarok vele sérteni.

Van egy barátom, nagyon kedvelem sose mondom neki (meg vallásos is) szóval ismerkedik és ugye házasságig se csók, se szex. Pedig nagyon sokan megismernék szívesen. Ha együtt lesz valakivel csak házasság után van csók meg minden ergo együtt járnak és max kézfogás, huszonévesen

Aki tartja a hitbéli dolgokat, az hogy tudja kibírni? Ha lesz párkapcsolatod mi értelme teljesen kiszorítani a fizikai vonzalmat? Egyáltalán házasságig hogy jut, ha maximum csak megölelik egymást? Honnan tudják illenek e szexuálisan? Kommunikáció nem minden

Mit gondoltok?

tegnap 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Akkor az a csávó egyedül fog megöregedni!...
tegnap 19:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Lány a barátnőm
tegnap 19:46
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Akkor is!
tegnap 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Hasonló közegből választva korán férjhez mennek, megnősülnek.
tegnap 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Esküszöm szerintem ugyanazt a lányt ismerjük. A csók dolgot nem tudom hogy szabad-e vagy nem, de minden màs amit leírtál stimmel nála is.
tegnap 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Viszont szerez valami olyat, amiről te és az emberek 99%-a csak álmodik!
tegnap 20:00
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha a vallási közösségében ismerkedik, akkor nem hinném, hogy gond lenne ezzel.

A többi meg... Hát lutri. Viszont hány olyan kapcsolat van, ami lángoló szerelem, meg hatalmas szexek és a vége az anyázás, válás.

tegnap 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Mi az, hogy illenek-e szexuálisan?

Pont ez a lényeg, pont ezért adják őket szüzen férjhez, hogy tapasztalatlan legyen és ne legyen semmi viszonyítási alapja.

Ha csak egy emberrel csinálja, még a szarra is azt fogja gondolni, hogy ennek ilyennek kell lenni, aztán abba szépen beletörődik, hogy ez a szex.

tegnap 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
4%
Pedig seggbe megengedhetné nyugodtan,attól még szűz marad.
tegnap 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért gondolj bele, hogy anno mikor az emberek vallásosabbak voltak, mi volt a szexuális kultúra. A szex a gyermeknemzés eszköze hivatalosan, az egyház szempontjából ma is. Egy nő meg egy férfi ebből a szempontból, biológiailag illik egymáshoz és kész. Nem mintha akkor a fiatalok nem csináltak volna semmit titokban, csak kulturálisan elfogadott volt, hogy az bűn.

Másrészről szerintem leginkább azon múlik minden, hogy két ember tud-e figyelni egymásra, bíznak-e egymásban, nyíltan beszélnek-e a vágyaikról. Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok vallásos, de én úgy érzem, nekem mindig is ezen múlt a szexuális életem minősége. Szóval de, a kommunikáció minden. Ráadásul az egész szexuális életük egymás között alakul, nincs előző mérce egyik oldalon sem, amit fölül kellene múlni. Max olyan van, hogy extrém dolgot akar az egyik, amit a másik nem vállal, de azt is miért ne tartanák tiszteletben egymásnak. (Nyilván ideális esetben.) Szóval ilyen szempontból szerintem egy ilyen kapcsolatból is lehet egészséges házasélet később, hogy az esküvőig önmegtartóztatnak.

Csak konkrétan nekem egy érzelmileg stabil kapcsolatban hamar van vágyam arra, hogy a másikat megérintsem, közel érezzem fizikailag is. És ilyen szempontból teljesen elképzelhetetlen, hogy ne hűljek ki egy idő után, ha visszautasítást kapok folyamatosan. Mert akkor már jönnek a bizonytalanságok, hogy velem van-e baj, esetleg nem is szeret. Ugye ez régen nem volt kérdés, a házasság nem is feltétlen szerelem volt, és a társadalom azt tartotta okénak, hogy nincs szex házasságig. Most az ilyen vallásos párok között is ez teljesen oké, mert megegyeztek, megbeszélték, hogy ez házasságig így lesz.

tegnap 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!