Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem múló plátói szerelemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem múló plátói szerelemmel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Azt hittem túl vagyok már rajta, eltelt két év, és véletlenül összefutottam vele. Teljesen összetört az, hogy rám mosolygott. Úgy látszik nem tudja vagy nem akarja megérteni, hogy ez fáj nekem. Pedig le van tiltva nálam.

Nem értem, hogy hiába ismerem a dolgait, és tudom, hogyha még tetszettem is volna neki, egy kínlódás lett volna vele a kapcsolat, mégis teljesen felkavar.

dec. 16. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Ezek szerint már csak alig két évet kell várnom, hogy enyhüljön🙉. Most az itteni hozzászólások alapján arra lehet következtetni, ha valaki letilt, akkor szerelmes, nem pedig érdektelen🤔. Most már jobban örülnék, ha ő blokkolt volna..😔
dec. 16. 18:51
 12/16 Senior Séf ***** válasza:
Múlik az, ne félj, csak adj elég időt neki.
dec. 16. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 Blokkollak, ne félj, mert már én sem bírom idegekkel. Nagyon jellemző a hullámvölgy rám is. Néha olyan egyszerű az élet, néha meg teljesen kivagyok, hogy mit eszek azon az emberen, miért nem megy ki a fejemből. Miért költözött egyáltalán be? Nem volt rám írva, hogy "szoba kiadó". Ő csak bejött, kopogás nélkül, és itt maradt a gondolataimban.
dec. 16. 19:00
 14/16 A kérdező kommentje:
11 Vígasztaljon az, hogy a fájdalomből erőt meríthetsz. Én minden téren sokat fejlődtem az eltelt idő alatt, csak időnként kellemetlen belátni, hogy mennyire alulról indultam, és még sokat kell változnom. Most lesz két éved, hogy összeszedd magad, és más dolgokra koncentrálj, lehet, hogy neked már hamarabb összejön egy rendes párkapcsolat.
dec. 16. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez egy elég hosszú és bonyolult sztori.

A lényeg, hogy mindketten kapcsolatban voltunk.

Nem tudott kiteljesedni ez a dolog közöttünk. Hónapokig ment a huzavona, hogy mit csináljunk egymással és a párjainkkal.

A vége pedig az lett, hogy én beleszerettem.

Ő meg kitalalta, hogy helyrehozza a párjával a dolgokat 🤷🏼‍♀️

Én meg azóta próbálom valahogy rendbeszedni magam, több kevesebb sikerrel.

dec. 16. 22:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyolc hónapja nem láttam, kezdem kicsit jobban érezni magam. Félek tőle, hogy előbb-utóbb összefutunk véletlenül, és kezdődik minden elölről.
dec. 22. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!