Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
Miért csinálhatja azt egy lány hogy egyszer menekül előlem meglát és elsiet vagy kínosan mással foglalja le magát másszor meg a közelembe akar lenni és szinte a számba áll? Nekem ez annyira érthetetlen. Miért tesz valaki ilyet?dec. 6. 05:05
1/25 anonim válasza:
Mert lány.
A lányok értelmezhetetlenek,cselekedeteik nem logikusak
3/25 anonim válasza:
Tényleg logikus lenne az, hogy zavarban van.
5/25 A kérdező kommentje:
4# És ő miért csinálta?
dec. 6. 09:42
6/25 anonim válasza:
Tetszettek neki de nem akart velem járni.
7/25 A kérdező kommentje:
Mi miatt nem akart?
dec. 6. 10:37
8/25 anonim válasza:
Viselkedés miatt. De akkor még fiatal voltam
9/25 anonim válasza:
Ugyan ezt csinálom. Tetszik nekem de távol akarom tartani magamtól
10/25 A kérdező kommentje:
Szinte elbújik mint egy kislány mikor arrafelé megyek amerre ő van. Máskor meg kiáll és le se veszi rólam a szemét. Sokszor lebukik előttem hogy engem figyel
dec. 6. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!