Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ki mennyire "bújós"? Kinek mennyire van igénye arra, hogy a párja simogassa a fejét, tarkóját, mellkasát?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 06:40
1/7 anonim válasza:
Én nagyon bújós vagyok, de inkább csak akkor, ha a nő vagy is az, szóval ha ez kölcsönösen működik.
F
2/7 mikeXxX válasza:
Fejem tarkóm csak bizonyos esetekben szeretem ha simogatva van mellkasomat lehet kB bármikor a bújást viszont szeretem érezni akkor tudom hogy kellek neki. 45f
3/7 anonim válasza:
A lenti fejem szeretem ha simogatva van🤣
4/7 Fragments of Fantasy válasza:
Igényem lenne, de eddigi tapasztalataim alapján egyáltalán nem pozitív visszajelzéseket kaptam emiatt.
5/7 anonim válasza:
Én szeretem, ha hozzám bújik a nő és simogathatom, viszont sajnos fordított esetről nem tudok nyilatkozni, mert ilyenben még nem volt részem. Azért gondolom, hogy tudnám szeretni...
6/7 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha a falloszomat simogatják. Megnyugszom tőle. Bár fura. Ha sokáig simogatják ilyen fehér zselé jön ki belőle. Először a szellemírtók című filmben láttam hasonlót. Ektoplazma.. Aladin lámpás, dzsin(szellem) ektoplazma, három kívánság... Jézusom ........
7/7 anonim válasza:
Én imádom ha egy nő bújós és kitudja mutatni a szeretetét.
Imádom ha egy nő tapad mint a ragasztó.
Sajnos még nem volt hozzá igazán szerencsém, pedig már 50 plusszos vagyok.
Viszont szingli, így az esélyek még megvannak.
Sajnos nagyon kevés az ilyen nő.
Iszonyat ritka. A nők inkább csak élvezik, hogy a férfi imádja őket, odáig van értük.
A viszonzás viszont mátmr necces pálya.
Sokszor ámulatba ejtően nézem az utcán, a boltokban, hogy némelyik nő mit művel a férfival.
Tapad, ragad, szinte rá mászik, ellökni sem lehet. Öleli, csókolja,simogatja, tutujgatja.
Egy ilyen nő, a legszebb ajándék egy férfinek. 👫👩❤️👨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!