Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

És kinézett engem egy 42 éves pali.

Elsőre fura volt hogy ennyivel idősebb , de soha nem volt tolakodó.

Sőt, valahogy úgy jött ki az egész ismerkedés, vagy ő hozta így ki, mintha én szedném fel őt.

Mert ő rafinált, okos.

Mindig tudja hogy mit mondjon, hogy nevessek.. ...

Közben kiderült hogy jómódú is.

Ő egy nagyon helyes magas izmos pasi amúgy és még a kislányát is bemutatta nekem.

Ez volt a következő meglepetés, hogy mennyire jól kijövök a 9 éves lányával.

És mikor együtt vagyunk 3an olyan boldog vagyok hogy egész nap nevetünk és olyan figyelmes de közben meg férfiasan vagány velem a pasi.

Aztán miután csókolóztunk én egész nap rá gondoltam.

De közben én meg bele voltam zúgva egy másik pasiba,aki lekoptatott a korom miatt.

És kiderült hogy a 2 pasi nemcsak ismeri egymást, de haverok... És gondolom szóbakerültem köztük valahogy.

Ők egymás ellentétei.

A 2. Pasi egy felelőtlen nagyhangú vagány.

De nekem meg imponált a folyamatos udvarlása.

Aztán mivel nem lépett, ez még az 1. Pasi előtt.... eléálltam idővel, hogy akkor lesz valami?

Erre tiszta meglepetten ilyet szólt

Te vagy 20 én 40. Az apád lehetnék, úgyhogy húzz a fa szba kislány. Aztán nevetett. Kinevetett engem. Megalázott engem... Be is volt piálva szerintem,mert mindig iszik munka után.

Én pedig sírtam.

Aztán ez után még párszor beszéltünk Messengeren,mert írt.

És akkor az első pasi leültetett 3 hete, szembesített, hogy én már vele voltam mégis messengereztem a 2. Pasival a haverjával, ne is tagadjam, ezért itt a vége.

Meg hogy nekem van 1500 ismerősöm fb on, 1 képem alá 150en lájkolnak És ő ebből nem kér.

Megérti, hogy nekem senkik visszaigzolása fontos ebben a korban... Mert hogy nekem a szépségem az egyedüli értékem.

De szerinte ez nevetséges.

nem akar látni többet.

Aztán felállt, felsegítette a kabátom, kinyitotta a lakás ajtaját és annyit mondott a szemembe nézve.. Akkor szia.

Én viszont most belehalok. Mert ő egy igazi volt.

És múlt héten láttam a lányával az utcán ahogy nevetgélnek, boldogok....

Plusz nem törölt ki fészről és ott is látom hogy fényképeket posztol ahogy mennek mindenféle jó programokra,amikre én is mentem velük mindig

Azért nehéz nekem ez, mert neki elmondtam olyan dolgokat is magamról amit soha senkinek.

És ő megértő és figyelmes volt végig.

Meghallgatott mindig, nem okoskodott, és nem meg akart csak dugni mikor össze voltam törve.

Hanem megvígasztalt, erőt adott, nem várva semmilyen viszonzást.

És ő is mesélt arról hogy mennyire megviseli az, hogy milliókat ölt bele a gyermekelhelyezési perébe... Mégis elvesztette azt.... Ezzel elveszítette a gyerekét.... Ami neki feldolgolhozhatatlan.

Plusz kitartó volt nagyon az elején.

Nem sértődött be mikor elhúztam a kezem ha meg akarta fogni.

Csak mosolygott mikor elhúztam a fejem mikor meg akart csókolni, kivárta és nem adta fel.

Akkor voltunk először együtt amikor ő csinált nekem egy igazi csábító estét.

Azóta is arra gondolok...

Aztán előjött köztünk egy ilyen fa sz téma. Az egyik talikor.

A randizás.

Hogy ő pár hete írt nekem, hogy talizzunk és én leráztam őt.

Tényleg így volt.

Aztán hívott mást akivel meg összejött neki.

És hogy ő azért csinálja ezt mert unatkozik és mert belehal a magányba.

Erre nem kamuztam.

én is elmondtam neki hogy igazából kinevetem azokat akikkel randira megyek.

Csak azért talizok velük mert éhes vagyok kú rvára.

Elmegyünk kajálni, bazsalygok, aztán hazahozatom magam és szevasz.

Ő meg a szemembe nézett és annyit mondott, helyes.

Túlélsz mindent.

Aztán hozzátette.

Vágod am hogy kú rva jó vok a konyhàban?

Én meg tudom.

És nevetem.

Mert ezt csinálta mindig mikor nála voltam.

Agyonetetett, majd körbe udvarolt aztán dugtunk.

Én meg utána nem akartam hazamenni.....

Én arra gondoltam, hogy bocsánatot kérek tőle, vagy nem tudom.

Hátha így újra vele lehetek.

Szerinted?

Mert most ott tartok, hogy tudom mikor jön haza a munkából.

És meglesem őt olyankor, ahogy komótosan sétál... Tudom hogy ciki... De egész nap csak rá gondolok.

ma 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem xarj egy jót.
ma 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

"20 éves vagyok.

És kinézett engem egy 42 éves pali."

Résztvétem.

Koptasd le a p.csába.

ma 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Kicsikém, higgy nekem.Az tette veled a jót, aki 40 évesen lekoptatott a picsába.

A másik azért nyalizik, mert 20 évesen te leszel a gyereke pótanyja, az új hàzirabszolga, akit még a sajàt képére formázhat.

ma 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valakivel jó és először jó és elveszíted, azt nagyon nehéz feldolgozni. Ez az ember csak használta a testedet. Tudom, hogy neked jó volt vele, de az ő szemében bárki lehetett volna a helyedben. Lesz is.

Idővel jobb lesz, teljesen pedig akkor múlik el, amikor majd megismersz valami komolyat. Töröld le mindenhonnan, ne nézegesd, ne jöjjön szembe minden platformon. És találj valamit, ami lefoglal. Edzés, tanulás, új hobbi, új tervek. Tartsd az agyad elfoglaltan. Ne hívd, ne írj neki.

ma 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha két férfiről van szó, és 40-esek, akkor mindkettő felejtős. Majd jön jobb náluk, hidd el! Olyan nagyon fiatal vagy még, szinte alig nőttél fel...
ma 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!