Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ne írjak a plátói szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne írjak a plátói szerelmemnek?

Figyelt kérdés
Tudom, viszonzatlan az egész, mégis szoktunk beszélni, de megőrülök, annyira írni akarok neki ahelyett, hogy elengedném végre... Elegem van. Hogy térjek észhez?

tegnap 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És miért gondolod, hogy viszonzatlan, ha ő is mindig ír neked?
tegnap 21:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Már szerelmet is vallottam neki :(
tegnap 21:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondolnék, hogy mire tudom használni.

Nem akar tőlem valamit? Oké. De van egyáltalán valamilyen haszna ennek az embernek az életemben? Ha nincs, akkor nekem ingyen sem kéne. Semmire nem jó.

tegnap 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg írj neki és kerek perec kérdezd meg, hogy lehet-e köztetek bármi. Ha nem a válasza, akkor tiltás, törlés.
tegnap 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
De ő is keres téged magától?
tegnap 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akarod felejteni, akkor nyilván zéró kommunikáció a megoldás. Én egyébként annak vagyok a híve, hogy ha valamiért fontos nekem az az ember, vagy szeretek vele beszélgetni stb, akkor megpróbálom átalakítani a kapcsolatot. De a pasik mindig lehurrognak, hogy náluk ez nem megy, mert a testi vonzalom nem múlik el. Ha nálad is ez a helyzet, akkor ne írogass neki (ha egyértelműen elutasított), keress mást, amint lesz másik jelölt ez a szál elhalványul.
tegnap 21:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, szokott keresni
tegnap 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Írj neki és lesz ami lesz. :)
tegnap 21:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nő vagyok, így talán egy fokkal még kínosabb a helyzet, nem akarok futni utána, de elég nehéz
tegnap 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Èn lassan egy ève vagyok hasonló helyzetben. Mindig megfogadom, többet nem ìrok. Az idők alatt mondhatni legjobb baràtom lett. Több nem lesz, sajnos.
tegnap 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!