Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Romantikus jelenet egy könyvben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus jelenet egy könyvben?

Figyelt kérdés

Könyvet írok. És tudom, hogy ez a szerelem kategória, de nálam nagyobb szakértőkre van szükségem egy jelenet kidolgozásához. Ez a jelenet ugyanis kifogott rajtam. De sikerült valamiféle vázlatot összehoznom, de nem érzem tökéletesnek. Úgy tűnik szükségem van erre a jelenetre, de régen randiztam már.

Tehát adott egy fiú és egy lány. Brian és Renate. Közel vannak a 30 hoz. A lány hacker, egyépként rendszergazda annál a cégnél, ahol a fiú is dolgozik.

A történet szerint belecsöppennek egy misztikus történetbe időutazós szállal. Megnéznek egy videót, amelyet majd csak pár száz év múlva készítenek el valami kutatólaboratóriumban. Mindezt a lány lakásán nézik és a videó után még több kérdésük lesz, mint amire választ kaptak. De a sztori nagyából itt nem is számít.

Nincs sok tapasztalatom a romantika terén, erről a volt nejem is tanúskodhatna. Viszont a videónézés után a párt mindenképpen el kell juttatnom az ágyig.

Na tehát írtam egy vázlatot, nagyban támaszkodva a mesterséges inteligenciára is. (ne ítéljetek el, néha egész jó ötletek jöhetnek ki ebből. Tehát íme a vázlatom:

Brian elmosolyodott, és megérintette Renate kezét.

"Talán most itt az ideje, hogy egy kicsit pihenjünk és eltereljük a figyelmünket. Mit szólnál, ha csinálnánk valami mást?"

Renate elmosolyodott, és érezte, hogy a szíve gyorsabban ver. Brian érintése melegséget hozott a szívébe.

"Jó ötlet. Egész nap ezen agyaltunk, ideje lenne kikapcsolódni egy kicsit."

Brian közelebb lépett hozzá, és finoman megérintette az arcát.

"Mit szólnál, ha leülnénk a kanapéra és néznénk valamit a tévében? Talán egy kis pihenés és beszélgetés jót tenne."

Renate bólintott, és érezte, hogy a feszültség lassan eloszlik.

"Rendben, nézzük meg, mi megy a tévében."

Leültek a kanapéra, és bekapcsolták a tévét. Éppen egy műsor ment a mesterséges intelligencia fejlődéséről. Brian és Renate csendben nézték a műsort, miközben lassan közelebb húzódtak egymáshoz.

Ahogy a műsor folytatódott, Brian finoman megérintette Renate kezét, és érezte, hogy a kapcsolatuk egyre mélyül.

"Renate, tudod, hogy nagyon fontos vagy nekem. Az elmúlt időszakban sok mindenen mentünk keresztül együtt, és úgy érzem, hogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz."

Renate szemei csillogtak, és elmosolyodott.

"Én is így érzem, Brian. Te vagy az, akire mindig számíthatok, és akivel megoszthatom a legmélyebb gondolataimat és érzéseimet."

Brian közelebb hajolt hozzá, és finoman megcsókolta. A csókjuk mély és szenvedélyes volt, és mindketten érezték, hogy ez a pillanat örökre megváltoztatja a kapcsolatukat.

Miután a műsor véget ért, Brian finoman megfogta Renate kezét, és a hálószoba felé nézett.

"Gyere, menjünk be a hálószobába. Szeretnék veled lenni, és csak rád koncentrálni."

Renate bólintott, és követte Briant a hálószobába. Az ágyhoz érve Brian finoman megérintette Renate arcát, és újra megcsókolta. Az érintéseik és csókjaik egyre szenvedélyesebbé váltak, és mindketten érezték, hogy ez a pillanat csak róluk szól.

Az éjszaka folyamán Brian és Renate teljesen egymásra hangolódtak, és a kapcsolatuk mélyebb és erősebb lett, mint valaha. Tudták, hogy innentől kezdve már nem csak barátok, hanem egy párt alkotnak, akik együtt néznek szembe a jövő kihívásaival.

Ezt kellene valahogy helyre pofoznom. Nem írói segítség kell, inkább tapasztaltabbak ötleteire lenne szükségem. Egy tuti befutó romantikus jelenetre van szükségem a fejezet lezárásához.

Köszönöm, ha van rá időd.

ma 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Ez nagyon rossz. Inkább zenélj.

Pont a hétvégén láttam egy horrort - és én nem bírom a goret -, de annyira szar volt a special effect, hogy nevettem rajta. Ezen is nevettem, pedig imádom Jane Austent.

Ne írj női szempontból. Nagyon üres ez a nő. Ugyanúgy érez, mint te.

"Mit szólnál, ha leülnénk a kanapéra és néznénk valamit a tévében? Talán egy kis pihenés és beszélgetés jót tenne."

Renate bólintott, és érezte, hogy a feszültség lassan eloszlik."

Nem, ilyenkor a feszültség nő.

Valahogy AI keze is benne van? Mert a párbeszédek nagyon élettelenek. Nem beszél így normális ember.

ma 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
A párbeszédek szörnyen laposak, valódi emberek nem beszélnek így.
ma 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy "egyépként" helyett egyébként, na mindegy.

A párbeszédek életszerűtlenek. Képzelj már el magad előtt két embert:

- Nézzük meg mi megy a tvben

- Rendben, nézzük meg mi megy a tvben.

Sok a szóismétlés, az érzelem része pedig egyáltalán nem jön át.

"A csókjuk mély és szenvedélyes volt, és mindketten érezték, hogy ez a pillanat örökre megváltoztatja a kapcsolatukat."

Miért ne változtatná meg a kapcsolatukat? Miért kell ezt kiemelni, ha egyértelmű? A csók kéne legyen a tetőpont és elintézted annyival, hogy mély és szenvedélyes volt.

ma 12:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, pont ez az. Az AI ír egy vázlatot én pedig rendre átírom a párbeszédet életszerűvé téve. De romantikában alig van tapasztalatom. Ezért kell a segítség.

Egy csókkal nem lehet elintézni a dolgot. Sajnos sokkal több időre van szükségem a történet szempontjából és erre tökéletesen alkalmas, ha a pár valamiképpen egymásnak esik és végre valahára a 4. fejezetnél kikötnek az ágyban. Basszus szükségem van a szexre :D

Kell, kell, hogy hiteles legyen, vagy különben az elmúlt hónap munkáját egyenesen dobhatom ki a kukába. És nem a szex része a fontos, hanem csak annyi kell, hogy eljussanak az ágyig. Basszus, ez kb. olyan bonyolult nekem, mint a valóságban.

Ami a helyesírásomat illeti, messze nem tökéletes, de 2024-ben, ez nem probléma.

Ígérem, akik segítenek és leírják a keresztnevüket, azokról egy-egy karaktert fogok elnevezni. Fizetségül, hálám jeléül többet nem adhatok.

ma 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Minek szeretnél írni, ha az AI csinálja legalább a dolog felét? Minek írnál könyvet, ha csak szenvedsz vele? Ha az alapok se mennek, mit vársz?

Ami nem megy, azt ne erőltesd. Tedd félre a dolgot és olvass sokat. Az AI-t pedig felejtsd el.

ma 12:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Mert van egy történet a fejemben, ami ki akar törni.

Én leirom a gondolataimat és az AI ír ebből egy vázlatot. Én pedig a vázlatot továbbfejlesztem.

Ez kicsit olyan, mint a ne tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb.

Nekem fogalmam sincs, hogy az AI honnan merít. Neki pedig fogalma sincs arról, hogy mi lesz a végleges történet.

Ezt, amit megosztottam mindenképpen át kell dolgozni, mint az eddigi munkát is. Viszont mindig bedob- egy egy olyan elemet, amire én nem gondoltam, de ő igen.

Az AI csak egy eszköz.

Régen madártollal írták a könyveket, később golyóstollal, majd írógéppel. Manapság számítógépen írja minden író a könyvét, nyilván mert könnyebb és gyorsabb átdolgozni. Senki sem ír pappír alapon könyvet.

Haladni kell a korral! 2024 van. A könyvek írásához tökéletes segítség az AI. De ez is csak egy eszköz, egy golyóstoll. A kreativitás belőlem jön. Az pedig Isten ajándéka.

de isten nekem nem adott kreativitást a romantikához. De nektek igen, akik a GYK ezen topikját látogatjátok.

ma 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
De ha nem tudsz írni, miért kell ezt erőltetni? Kreáltál magadnak egy problémát. Meg ez nem munka. Nekem tele a régi hard drive-om fanfiction-ökkel.
ma 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Az AI az interneten található írásokból ollóz össze neked valamit az eredeti írók tudomása és engedélye nélkül. Gyakorlatilag másoktól lop.

Író vagyok és jelent már meg könyvem és most elárulok valamit: minden művészeti kör (írók, zenészek, festők, stb.) mélységesen megveti azokat, akik AI-t használnak. Az ugyanis nem sima, cserélhető eszköz, mint egy tablet vagy ecset, hanem te az egészed arra alapozod.

Inkább olvass sokat és fejleszd magadat e téren, akkor még talán alkothatsz is valami érdemlegeset. Jelen pillanatban semmi kreatív nincs benned, hanem az AI által valódi alkotóktól lopnál, mert magadtól egy egyszerű csókot se tudsz megírni. Nem kell erőltetni azt, ami nem megy.

25/N

ma 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez teljesen azokra a romantikus-erotikus kis füzetekre emlékeztet, mint mondjuk a Romana, Júlia stb....Ebben semmi kreatív nincsen, ne haragudj. Én egy ilyen ömlengést öt perc alatt összehozok.
ma 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!