Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmesélnétek nekem röviden a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélnétek nekem röviden a “se veled se nélküled” történeteteket? Happyendel…

Figyelt kérdés

Ha még így is, mégis ő lett az igazi, azaz ti letettetek egymás számára azok.

Ha többszöri szakítás után végül mégis házasság, gyermek lett a kapcsolatból.

okt. 30. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ellenkezőjét láttam - évekig nyúzták egymást, összevesztek/kibékültek újra meg újra, mire rájöttek mennyire nem illenek egymáshoz valójában (de addig rengeteg időt elraboltak egymástól). Ugyebár nem véletlenül vesztek össze újra meg újra - mert nem illeszkedett a személyiségük egymáshoz. Olyankor kár tovább nyúzni egymást, a józan ész hasznosabb.
okt. 30. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha többszöri szakítás után végül mégis házasság, gyermek lett a kapcsolatból."

Meg a nagy f...t.

Isten ments ilyen kapcsolatba gyerek. A 2 gyökér azt csinâl, amit akar, de ne b@ssza már el egy gyerek életét is.

Nincs ilyen. Se veled, se nélküled, az nem kapcsolat.

okt. 30. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megdugta a baratnomet a hátam mögött 😁 igazi happy end, mert legalább végre vége lett a szenvedésnek
okt. 30. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud se testben, se lélekben elköteleződni. Az mitől kapcsolat?
okt. 31. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Kizárt. Csak olyat láttam és tapasztaltam, hogy pár évig ment a nyűglődés aztan akinek több esze van tovább lép.
okt. 31. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is csak az ellenkezőjét láttam. Nagynénémék elváltak, összejöttek, veszekedtek, kibékültek, összeköltöztek, szétköltöztek. Végül aztán végleg szakítottak.
okt. 31. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!