Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit gondoltok erről? Több lent
Azt gondolom, hogy a helyesírásod és a fogalmazásod is rettenetes. Sok energia kellett a dekódoláshoz, de talán megvan.
Ha jól értem, csak ennyi a kérdés:
Mit gondolunk arról, hogy egy nő a párja gyerekein úgy akarja megtorolni az általuk okozott sérelmeket, hogy kidobja a ruháikat?
- Ez még kérdésbe is belefért volna.
Hogy érdemben válaszoljak, rettenetesen hülye a barátnőd, és szerintem te se vagy a legélesebb penge a fiókban.
Ez vagy kamukérdés, vagy te vagy a barátnőd... Nem értem, hogy miért is számít, hogy ki szép, vagy nem szép. Ennyi ésszel lehetsz maximum 14 éves.
Ezek után rajta is lehet hasonló bosszút állni, és ez főleg azért érdekes, hogy úgy viselkedik, mintha egykorúak lennének, pedig hacsak a barátnőd nem egy apja korabelivel jött össze, akkor ez rettenetesen gáz.
Üzenem a barátnődnek, hogy teljes joggal utálják a lányok, és nem az a baj vele, hogy szép, hanem hogy belül ronda. Viszont: csajok jönnek, mennek, de a gyerekek örökké a pasija gyerekei maradnak. 18 felett is.
Nincs is szebb, mint négy nő ellen harcolni, akiknek szabad bejárásuk van a lakásba. Ne lepődjön meg, ha véletlenül hipó ömlik a ruháira, eltűnnek a kulcsai, leég a haja a hajpakolástól, viszketőpor kerül a fehérneműibe, és apuci egyre több jelet talál arra, hogy a barátnője megcsalja...
Vidám idők jönnek!
Nagyon éretlen 20 évvesnek a barátnőd (vagy te - ha egyáltalán igaz az eégsz sztoriból bármi is).
Leírásod alapján te is nagyon éretlen vagy ő is, és mondom, olyan 14 éves színvonalon írsz, és amit leírtál reakció a barátnőd részéről, az is annak felel meg.
Szerintem is teljesen érthető, hogy utálnak, és nem fogadnak el "mostohának", hiszen a legidősebbnél még fiatalabb is vagy.
Érthető, hogy nem nézik jó szemmel, és nem tudják könnyen feldolgozni, hogy az apukájuk egy velük egyidőssel jött össze, és ciki.
Főleg, hogy te is tele vagy komplexussal, különben nem egy apád korabelit választanál.
A leírt reakció...
Na de nyugi, az apuka hamar rád fog unni, néhány dugás meg hiszti és civakodás, és megun téged, és kinti macska leszel, járhatsz kertről kertre, bunyozhatsz a többivel.
Már várjuk a kérdést:
"Ki mit gondol erről? (Lent.)
A barátnőm barátja, és a barátnőm természetesen nem én vagyok, szakított a barátnőmmel, aki nem én vagyok. Mert a gyerekek gonoszak voltak, és a barátnőm szép, ők meg csúnyák és gonoszok."
:D
"Rohadtul nem kéne a barátnődnek egy nála 2x idősebb öregúrral lennie."
Kétszer? Inkább háromszor.
De inkább csak kamu az egész.
Egyébként az megvan, hogy valójában a "barátnőd" egyszerre több szívességet tett a gyerekeknek?
- a gyerekeknek zöld lámpát adott a durvább kib-aszosdi társasjátékhoz, bátran kitolhatnak vele is hasonló módon
- a drága apukának most vaddiúj ruhákat kell vennie a gyerekeknek, aminek valójában örülnek, még ha meg is játszák magukat, hiszen újat kapnak, stb.
- a "barátnőd" lejáratta magát az apuka szemében, és előbb-utóbb elege lesz belőle.
Amúgy remélem, hogy a barátnő az tudja, hogy csak egy házilyuk, és nem több?!
Csak szólok, hogy ne érezze magát meglepve
Bízzunk abban, hogy az a 20 elmúlt már 14, mert viselkedés alapján nem úgy tűnik, de ennyi a beleegyezési korhatár. Valahonnan pedig hiányzik: vagy a szülői házból, vagy a leltárból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!