Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két szerelmi bánatos énem van, mit tegyek? N/29
Az egyik, a könnyebbik szerelmi bánatos énem csak simán magányos.
Ez az énem vágyik egy bizonyos férfire, akiért majd megveszik. A férfire, akibe szerelmes, viszonzatlanul. A férfire, akire gondol magányos estéken. A férfire, akiért szinte bármit megtenne. A férfire, akitől trükkösen megkérdeztem, milyen parfümöt használ, és megvettem magamnak otthonra, hogy érezhessem az illatát. A férfire, akire gondolok, ha az ideálomra gondolok. A férfire, akivel elképzelem magam romantikus szituációkban megnyugtatásképpen.
Na de van a másik szerelmi bánatos énem, az sokkal bonyolultabb. Erre az énemre nem a magányosság jellemző, hanem a beteljesületlenség-érzés. Annak az érzése, hogy más életúton vagyok, mint kellene.
Ez az énem arra vágyik, hogy egy közös tulajdonú házban éljen férjével, és 1, vagy nagyon max 2 gyermekével. Ez az énem vágyja a saját családi karácsonyt hármasban, különösen kisgyerekkel. Ez az énem vágyja a terhességet, amelyben terhes feleségét tenyerén hordozza a gyermeket lelkesen váró szerelmes férje. Ez az énem vágyja az otthon létet a baba mellett. Ez az énem vágyja a családi vakációt autóval, repülővel, tengerpartra. Ez az énem vágyja a szülinapozást: nekem, apukának, gyermekünknek szülinapjának megtartását.
Még sokat írhatnék mindkettőről, de szerintem a lényeg már átment.
Nincs itt gond, az emberek többsége erre vágyik.
Még ha nem is venném meg a parfümét. 😅
Mind boldog családi életet akarunk. Csak a megfelelő férfi kell hozzá, nem az akiről csak ábrándozás marad. 😊
Írj egy könyvet.
Úgy is sok a magányos időd.
Lehet, hogy sikered lesz megveszik, és a következő sorozat az RTL-en a te könyvedből lesz a következő Ármándó és Luszászítá.
Viccen kívül írj könyvet, legalább pénzed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!