Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi jobban beleszerelmesedik egy olyan nőbe,aki pénzes és márkás ruhákat hord és ez miatt,hogy pénzes magabiztosabb a stílusa is?
A politikusok legalább elegánsan, öltönyben járnak. Lehet őket kritizálni, de legalább adnak magukra egy alapszinten.
Az átlag emberre viszont ez nem feltétlenül jellemző (pedig lehet olcsón is jól öltözködni!)
Anno, a 2010-es években a páwa srácokat szidták (ami inkább az irigykedésből fakadhatott), pedig ők pont azok voltak, akik adtak a külsejükre.
Akárhogy is vesszük, a külső a belsőnkről árulkodik. Mást gondolnak akkor az emberek, ha öltönyben, jól fésült hajjal, frissen borotválva, illatosan látnak valakit. És mást gondolnak akkor is, ha 2000-es évekbeli koptatott farmerban, valami viccesnek tűnő (de inkább ciki) feliratú pólóban, meg egy kifakult sapkában látnak...
A mackónadrágról már nem is beszélve...
Jobb helyekre be sem engednek abban...
#13 voltam
#19 Mennél gazdagabb valaki, annál nagyobb a rongyrázása is. Te nem ezt tapasztalod?
Lölö pl már nem fapadossal megy oda, ahová eddig szokott, mint gázszerelő, hanem milliárdos magánrepcsijével, amit csak megtankolni is 4,5 milla. A magánrepcsit meg nem susogós mackóban fogja vezetni, akarom mondani koptatni, mint régen, amiben feszengett, még régen, amikor proli gázszerelő volt és már ott is vagyunk amit kérdeztél.
A sok dilinyós meg ezeket a hülyéket majmolja. Az ilyenek az új példaképek a megtévesztett tömegek számára.
És ez nem egyszerű irigység, mielőtt nekem támadna az itteni szokásos szekta, annál jóval többről van szó. Gyűlölet, harag, mert ezek a szemetek cseszik szét a bolygót körülöttünk, a gyorsvasútjaikkal, autópályáikkak, felhőkarcolóikkal, akkugyáraikkal és egyéb mocsokságaikkal. Kiélik, lerabolják, stb az életterünket, természeti kincseinket, stb. Hiába csepegtet vissza a gazdagságából, ha abból a pénzből csak szemetet tudok vásárolni. Tehát úgy tűnik, hogy ad, miközben meg csak folyamatosan elvesz, rabol, tönkretesz. Nem irigykedek ezekre, hanem gyűlölöm őket, mint a Joker(2019) filmben Gothem City fellázadt csőcseléke, aki szétveri az akkor hatalmon lévő rendszert politikusostól, a csicska rendőreikkel bezárólag mindent és mindegyikőjüket. Ők sem irigységből tették, hanem haragból és gyűlöletből. Akkor lennék irigy rájuk, ha én is úgy akarnék élni, mint ők, de én pont az ellenkezőjét akarom, hogy ne lehessenek ilyen szemét aljas férgek, akik csak tönkreteszik, lerabolják a bolygónkat. Irigység? Ugyan már, ennél sokkal-sokkal többről van itt már szó. És ezt mind úgy mondom, hogy nem tartom magam a legszegényebb rétegekhez tartozónak, még, de jól érzékelem, ahogyan nyílik szét körülöttünk a vagyoni helyzeteket szimbolizáló olló, ahogy folyamatosan kitermelődik az illiberális újburzsuá söpredék. Ennyit a fideszes fiúkról és a generációjukról.
Nekem ők és alattvalóik csak feszengő, tipegő-topogó "pingvinek" a méregdrága ruháikban, öltönyeikben, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!