Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismertem egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy külföldi férfit. Elhívott magához. Mivel még egyedül nem utaztam az Anyukámat is vinném. Hogy vegyem rá? (huszon éves vagyok nem gyerek)

Figyelt kérdés
Észak-Afrikába kellene utazni, a férfi családjához mennénk.

szept. 13. 09:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszel amit akarsz.
szept. 13. 10:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Ismerkedni akarunk, nem házasodni.
szept. 13. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Ha ismernéd azokat a kultúrákat, akkor nem írnál ilyen marhaságot.

Ott nincs olyan, hogy "ismerkedünk, randizgatunk, járunk egymással".

Ott két eset van: lánykérés vagy szimpla szex. Aki ez utóbbiba belemegy, az az ő mércéjük szerint prostituált. Akkor is, ha nem X Ft-ért csinálja, hanem azért, mert elviszi a férfi étterembe vagy egy utazásra.

szept. 13. 11:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Mi ilyenek vagyunk és kész. Nem akarok én szexelni ezt mi már megbeszéltük.
szept. 13. 11:52
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, gondolkozz kicsit.

Mi értelme egy olyan férfival ismerkedni, aki a bolygó túlsó felén él? Minden randi miatt napokat fogsz repülni, több százezer forintokat elköltve? Nem tudom, hogy pontosan hova utaznál, de ez hosszútávon nem fenntartható. Te szeretnél Afrikába költözni, ahol teljesen ki lennél szolgáltatva, vagy ő költözne Magyarországra, ahol semmit nem tud majd kezdeni magával és rád fog telepedni?

Másrészt édesanyádtól mit vársz? Ott fog ülni minden randitokon harmadiknak vagy egyedül fog csavarogni egy országban, amiről semmit sem tud?

Ne legyél buta, bőven találni férfit elérhető közelségben, akikkel sokkal könnyebben és jobban lehet ismerkedni. Ha kimész, csak bajod lesz belőle.

25/N

szept. 13. 12:07
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Nőként soha nem mennék idegen férfi után idegen országba ismerkedni. Értem, hogy vannak nők akiknek a néger pasik a fétise, de ez mindenképpen átgondolandó.
szept. 13. 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem vagy képes felnött ember módjára gondolkodni (mit gondolsz, mire kellesz ott neki?) és viselkedni (egyedül utazás, ahogy általában normál emberek teszik) addig neked nem való párkapcsolat. Önállósodj, tanulj meg gondolkodni és gondoskodni magadról, aztán ennél több ésszel csak nem sodródsz majd ekkora veszélybe.
szept. 13. 12:40
 18/19 anonim ***** válasza:

10

Ez így azért nem igaz. Elég sok muzulmán országvan nagyon eltérő viszonyokkal.

szept. 13. 14:04
 19/19 anonim ***** válasza:
22%

Én megbolodulnék, ha egy csaj az anyjával jönne. Tavaly volt egy szitum, hogy megkért egy csaj, hogy beszéljek az anyjával, hogy elengedje Albániába velem. Hát gondoltam ez bolond, ezért nem járok 18 éves gyerekekkel, mert nem akarom a muterjától elkérni.

Menj egyedül! De az egész ötlet teljes hülyeség. Mi lesz a folytatás, te mész Afrikába vagy ő jön ide?

Sokan hozzák itt a primitív európai rasszizmust. Az egy baromság, hogy nem mászkálhatnak nők egyedül az utcán Marokkóba pl... ilyen szinte sehol nincsen manapság. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ne lennének kultúrális különbségek, amit addig nem nagyon látsz, amíg turista vagy, esetleg laksz 2-3 hónapot valamelyik főváros belvárosában.

Én egy Európában található muzulmán városban élek néha, ott olyannyira nincsen rasszizmus, hogy azt egy magyar nem tudja elképzelni, viszont olyan másodrendűek a nők, hogy azt ugyanúgy elképzelhetetlen egy magyar számára. Ezek nem ilyenekben jelentkeznek, hogy megerőszakolnak, csadort kéne viselned vagy ilyen. Inkább olyanba, hogy a nők csinálnak mindent, de minden munkát, még a cigit is ők csinálják a férfinak. Vagy fel akarod újítani a házad, elmész beszélni a vállakozoval, van veled egy helyi férfi, aki fordít mindent megbeszéltek, de amint ő nincs ott, te már senkivé válsz, akivel nem beszél utána a vállalkozó és nem dolgozik neki. Azért mert 10-20 évvel fiatalabb vagy és nő, ott te nem létezel már a számára, mint ember.

szept. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!