Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erre csak a felmondas lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre csak a felmondas lenne a megoldas?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozom egy ferfival, akibe sikeresen bele estem. Olyan munkank van, hogy elkerulhetetlen, hogy ne talalkozunk es beszeljunk. Igy, hogyan tudnek “kiszeretni” belole?! Mas volt mar hasonlo helyzetben?
szept. 6. 10:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem jelzed neki hogy bejön? Hameg nem opció akkor próbáld kerülni elhidegülni, aztán ha semmi nem működik felmondani.
szept. 6. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Egyedülálló férfi? Egyoldalú a vonzalom, vagy kölcsönös?

Én is szerelmes lettem a munkahelyen, mint kiderült, nem volt egyoldalú. Én összejöttem vele, 2 éve együttvagyunk és együtt is dolgozunk.

Szóval ilyen is van.

szept. 6. 10:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Parkapcsolatban van, azt elfelejtettem leirni. Csak nehez, mert alapjaraton meg joban vagyunk, sokat beszelgetunk meg hulyeskedunk. Igy meg nehezebb az elhidegules.
szept. 6. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

En simán elvagyok plátóikkal a munkahelyen. Néha flörtölunk, izzik a levego, maskor meg tidnánk folytani egymást egy kanál vízben is, megesik hogy ők állnak ki mellettem, mögöttem vagy segitenek es megesik az is hogy levegőnek nézzuk egymást.

Mint vmi házasélet az egész mivel folyamat ossze vagyunk zárva.

Néha az jut eszembe ugy lefeküdnék vele annyira kívánom, máskor meg az hogy haladjon már vissza a helyére, és hagyjon békén.

Pont nem pasik miatt mondanék fel soha.

Inkább csinál ki pl a női mobbing amikor elkezdek gondolkodni azon hogy vagy őket kéne kib.szni vagy én megyek.

szept. 6. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
*Ja meg nem is egy ilyen pasi van. De főleg egy a fő. Csak már kinomban mivel annyit dolgozunk vakulásig már a többi pasival is "kezdek" néha.
szept. 6. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Keress màst és rögtön nem fog érdekelni. Most komolyan ez miatt felmondani? 😃 Kicsit vicces
szept. 6. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Pont ezek dobnak fel egy munkahelyet es ad színt az egésznek. Van miert bemenni van miert felkelni reggel a munkahelyre

Egy dolgot használhatsz ugyis hogy szenvedst tole de ugy is hogy építed vele magad többletet pluszt energiát ad. A döntes a tied.

(A tűz meleget is ad hidegben, "védelmet is nyújt", de meg is süthet/ölhet is, neked kell eldonteni mit kezdesz vele.)

szept. 6. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szituban voltam de mi megbeszeltük a dolgot. Nálunk volt ekkora már egy kialakuloban levö barátság es miután átgondoltam a dolgokat rájöttem hogy a barátság fontosabb nekem mint az hogy egyáltalán ne legyen semmi.

Müködik a dolog.

szept. 6. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Volt ilyenem. Mivel kezdtem belé szeretni, ezért elkezdtem tudatosan foglalkozni vele. Amikor ábrándoztam róla, gyorsan elhesegettem a gondolatot, munkahelyen pedig redukáltam az együtt töltött időt, így pár hónap múlva sikerült elengedni. Illetve az is segített, hogy szabadidőmben ismerkedtem, szociális életet éltem, így nem ragaszkodtam hozzá görcsösen, volt más.
szept. 6. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Jaj, de utálom az ilyet.
szept. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!