Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre csak a felmondas lenne a megoldas?
Egyedülálló férfi? Egyoldalú a vonzalom, vagy kölcsönös?
Én is szerelmes lettem a munkahelyen, mint kiderült, nem volt egyoldalú. Én összejöttem vele, 2 éve együttvagyunk és együtt is dolgozunk.
Szóval ilyen is van.
En simán elvagyok plátóikkal a munkahelyen. Néha flörtölunk, izzik a levego, maskor meg tidnánk folytani egymást egy kanál vízben is, megesik hogy ők állnak ki mellettem, mögöttem vagy segitenek es megesik az is hogy levegőnek nézzuk egymást.
Mint vmi házasélet az egész mivel folyamat ossze vagyunk zárva.
Néha az jut eszembe ugy lefeküdnék vele annyira kívánom, máskor meg az hogy haladjon már vissza a helyére, és hagyjon békén.
Pont nem pasik miatt mondanék fel soha.
Inkább csinál ki pl a női mobbing amikor elkezdek gondolkodni azon hogy vagy őket kéne kib.szni vagy én megyek.
Pont ezek dobnak fel egy munkahelyet es ad színt az egésznek. Van miert bemenni van miert felkelni reggel a munkahelyre
Egy dolgot használhatsz ugyis hogy szenvedst tole de ugy is hogy építed vele magad többletet pluszt energiát ad. A döntes a tied.
(A tűz meleget is ad hidegben, "védelmet is nyújt", de meg is süthet/ölhet is, neked kell eldonteni mit kezdesz vele.)
Hasonló szituban voltam de mi megbeszeltük a dolgot. Nálunk volt ekkora már egy kialakuloban levö barátság es miután átgondoltam a dolgokat rájöttem hogy a barátság fontosabb nekem mint az hogy egyáltalán ne legyen semmi.
Müködik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!