Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy 50 éves férfibe .Rengeteget dolgozik a vállalkozásában. de valami nem stimmel a memóriájában. Elfelejti hogy múlt héten kavet főzött nekem, hogy készítettünk egy szex videót , újra és újra elmeséli ugyanazt ..stb? Túlterheltség ?
Egy túlterhelt vállalkozónak jobb dolga is van, mint arra emlékezni, hogy egy hete neked kávét főzött. Lehet, másoknak is főz, üzleti partner, család, másik nő...
Lehet, csak keveri a nőket.
Inkább túlterheltség, vagy más egyéni tényezők okozhatják. 50 évesen a kor még abszolút nem kéne, hogy az oka legyen. Én is tapasztalok ilyet évek óta, pedig csak 41 vagyok. Nálam depresszió, és általános szellemi túlterheltség, fásultság az oka. Egyszerűen annyi minden történt már az életemben, annyira telített vagyok, hogy totálisan érdektelen vagyok szinte mindennel szemben. Nem emlékszem arra, tegnap mit ebédeltem, mit csináltam melóban, mi volt ebben vagy abban a filmben, stb., az agyam mindent kiszűr. Egyszerűen nem érdekel igazán semmi, minden átmegy rajtam. Zavar, de már megszoktam.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!