Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy párkapcsolat úgy hogy másban hiszünk,
ellentétek vagyunk?
Figyelt kérdés
Van sok dolog amiben egyetértünk egyezünk pl család, kapcsolatok, szerepek, értékek, barátok.
De sok dologban nem tudok úgy felszabadultan beszélgetni mert a párom nem hisz benne és ő nem ilyen.
Én spirituális beállítottságú vagyok, egy kicsit idealista is. Szeretem ezt a holisztikus szemléletet. És szeretek ilyen filmeket nézni ezekről a dolgokról beszélgetni. A párom viszont materalista nem túl nyitott erre és nem is hisz benne így kicsit azt érzem elnyomom mellette ezt a részem.
Tud így működni egy kapcsolat hosszútávon hogy mások a nézeteink?
Férfiak jelentős része nem hisz a spiritualitásban, asztrológiában, vallásban sem többnyire.
Na és?
szept. 2. 13:03
2/9 anonim válasza:
Kérdező én vagyok rá és a párom az élő példa, hogy működőképes lehet a kapcsolat. Ugyanúgy "spiri" vagyok, bár inkább realista és ő ateista. Szoktunk beszélgetni olykor ilyen témákról és végül ott kötünk ki mindig, hogy mindegy miben hiszünk, vagy se mert mindkettő esetben a lényeg, hogy az ember boldog legyen. :)
szept. 2. 13:08
3/9 anonim válasza:
2 vagyok
Egyébként sem kell nektek együtt filmezni állandóan, az olyan témájú dolgokat megnézhetsz egyedül, barátnőkkel. Beszélgethetsz róla neten, nem a világ végét jelenti, hogy más beállítottságúak vagytok. Túlságosan is nagy jelentőséget tulajdonítasz a "spiriségnek" és az nem jó...
szept. 2. 13:14
4/9 anonim válasza:
A francnak vagytok együt...
szept. 2. 13:38
5/9 anonim válasza:
Szerintem tedd össze a két kezed, hogy egyáltalán veled van ugyanis a legtöbb ember nemtől függetlenül nem teszi magát fanatistával aki a másik torkán akarja lenyomni a hitét amit kész tényként kezel az esetek többségében. Érezni a mondanivalódból, hogy rá akarnád szedni a te oldaladra pedig nincs hozzá jogod és ha egyszer megunja elzavar téged a francba tök jogosan. Légy spirituális, de legyen benned tisztelet a másik ember iránt. Amit te akarsz véghez vinni nem fair vele szemben. Szóval vagy fogd be a szádat, vagy válts partnert, de, hogy nehéz lesz hozzád hasonlót találni az holtbiztos!
szept. 2. 13:47
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5ös
Te meg viselkedjél kultúráltan ha lehet!!!
Képzeld el nem akarom senkin lenyomni a hitemet, sok mindenben hiszek és nem vagyok fanatikus.
Nem akarok senkit semmire rászedni.
Nem vagyok sem krisnás sem buddhista szimplán csak ezzel a szemlélettel azonosulok ennyi!
Nem kell egy pár mondatot írásból ítélkezni hogy milyen ember vagyok, és a kérdés sem az volt hogy fanatikus vagyok e vagy sem
szept. 2. 15:29
7/9 anonim válasza:
Dehogynem, ha neked szükséged van arra, hogy vele konkrétan kivesézd a filmet, vagy könyvet. Látod, hogy nem vevő rá. Akkor hagyd békén. Ha meg elnyomva érzed magad (:DDD) emiatt akkor szakíts, probléma megoldva!
szept. 2. 16:01
8/9 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy ideig beüt az "ellentétek vonzzák egymást", de hosszú távon nem működik az ilyen párkapcsolat. És nem is érdemes erőltetni. És ha jön majd egy vonzalom/szerelem, akivel ezen a területen is ugyanazon a póluson lesztek, akkor egyből érezni is fogod a különbséget.
szept. 21. 19:35
9/9 anonim válasza:
Téged ez láthatóan zavar, hiszen még kérdést is kiírtál ezzel kapcsolatban. Ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet. A spiritualitás fontos része az életednek, érthető az az igény, hogy a pároddal ezt a lelkesedést/hobbit stb meg tudd osztani anélkül, hogy pofákat vágna, vagy látnád, hogy nem érdekli. Mindegy is, hogy a fórumozóknál működik-e, hiszen téged zavar és később valószínűleg egyre erősebben érzed majd ennek a hiányát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!