Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hittem szeretem de lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem szeretem de lehet mégsem?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt a párommal, kialakultak bennem érzelmek és benne is. Most viszont nem érzem azt, hogy szeretném vagy szerelmes lennék, egyszer azt érzem igen máskor meg nem. Ez változik vagy miért van ez? Szeretek vele lenni, de már nem gondolok rá állandóan és nem kívánom úgy mint eddig. 2 hónap alatt csak nem kéne ezt éreznem. Nektek hogy volt a párotokkal? Szerintetek ez csak átmeneti?
aug. 24. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlóban van iránta a kezdetleges láng, azaz a fellángolás. Ebből már szerelem nem lesz. Lehet még húzni mellette az időt, de az biztos, hogy nem éri meg.
aug. 24. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes lennél, mindig vele szeretnél lenni. Minél többet meg szeretnél tudni róla.

Nem átmeneti, lanyhul az érdeklődésed.

aug. 26. 04:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez kuka....
aug. 27. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!