Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudják a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják a férfiak kimutatni, kimondani az érzéseiket?

Figyelt kérdés

2. hónapja ismerkedünk. Mondjuk azt, hogy már "papíron" is egy pár vagyunk. Beszélt rólam a barátainak, megmutatta a fotóimat, állítólag "áldásukat adták rám".

Az elején még mondott olyanokat, amiktől elolvadtam, de mostanában egyre ritkább ez. Amolyan öreg székely bácsi, "ha lesz változás, majd szólok"-típus. Egyébként szeretne időt tölteni velem, sőt mikor azt hittem, nem fog rá(m)érni is szakított időt.

Beszéltünk már erről, azt mondja, ő ennyire nyers típus, az anyukája is néha nehezményezi ezt, de bármennyire is imádja őt, nem érzelgős. Van két lánya, velük viszont túlságosan is mézesmázas.

Picit szeretném, ha velem is kedvesebb, becézgetőbb lenne. Hogyan kezdjek bele a megszelidítésbe? :)

aug. 21. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőségvan: sehogy és dehogy.

Vagy elfogadod ilyennek vagy nemfolytatod tovább.

aug. 22. 01:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy meg akard változtatni! Ő ilyen. 1-es jól írta.
aug. 22. 04:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít hogy mit mond/nem mond,hanem az hogy mit tesz érted/értetek. Mondani bármit lehet,le lehet hazudni a csillagos eget is,de az embert végül úgyis a tettei határozzák meg.
aug. 22. 04:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevés férfi tudja sajnos kommunikálni az érzéseit, bókolni stb. Hány ilyenen kellett átvergődnöm, mire meglett a párom…
aug. 22. 07:18
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Tudják, csak azt ti nők nyálasnak és férfiatlannak tartjátok, ezért nem teszik.
aug. 22. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
#5 lehet valaki egyszerre határozott és férfias, amellett, hogy kifejezi az érzéseit. A páromba, aki ilyen, 2 nap után belezúgtam, pedig nem vagyok egy szerelmes típus.
aug. 22. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki érzelmes típus, nem kell mindenkire ráerőltetni. Nem illetek össze, ha ez téged már most zavar.
aug. 22. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem embere válogatja, ki milyen. Nem szégyen szerintem kimutatni az érzelmeidet ha férfi vagy, sőt! 28 F
aug. 24. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!