Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért nem keres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem keres az első találkozó óta?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy sráccal közel egy hónapig, aztán pedig találkoztunk,randiztunk..

Először láttuk egymást élőben, viszont előtte videón is már láttam Ő is engem meg ezer képet küldtünk egymásról,beszéltünk hívásban stb..

Élőben csókolóztunk, a randin végig tudtunk miről beszélgetni.

A randi végén azt mondta hogy akkor találkozunk holnapután,mert akkor ér rá.

A randin megbeszéltük azt is hogy mind a kettőnknek tetszik a másik élőben is..

Viszont a randi után írt hogy felértem-e a lakásba utána pedig átlagos dolgokról beszéltünk pár mondatot.

Utána következő napra írta hogy nagyon fáradt…

Amikorra pedig meg lett beszélve a randi aznap nem is keresett csak másnap hogy ne haragudjak,de nincs jól és hogy nincs jó állapotban fizikailag.

Erre azt írtam,ha nem akarja folytatni az ismerkedést akkor ne erőltessük.

Azóta sem írt. Szerintetek mi lehetett a probléma? Jó hangulatban telt az első találkozó,tudtunk miről beszélni, azt sem lehet mondani hogy képeken máshogy néznék ki,mert tényleg küldtem magamról vagy 100at és videón is látott plussz nem szerkesztem a képeimet.

Mi lehet a baj és miért nem keres?

Nekem tök rosszul esett sajnos.

A srác 28 én 25.

aug. 17. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Közben talált egy másikat
aug. 17. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos egyet kell értenem #1-essel.

Ez az internetes ismkeredés hátulütője: te is ezer fiúval ismerkedhetsz, ő is ezer lánnyal.

aug. 17. 16:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Én csak vele ismerkedtem..mindegy így jártam.🙃
aug. 17. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, nekem míg fiatabb voltam az is rosszul esett, amikor az üzeneteimre nem feleltek 😅, most már vicces, de én is sokat szenvedtem, emésztettem magam, okokat kerestem.
aug. 17. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
*fiatalabb
aug. 17. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos kérdező, vannak ilyen szánalmas emberek. Nekem nyár elején volt hasonlóban részem, mi 4szer találkoztunk. A 4este is végig fogta a kezem, puszilgatott, úgy köszöntünk el mintha minden rendben lenne. Utána meg eltűnt. Én pár nap múlva megkérdeztem hogy van, minden rendben van-e vele. Majd ilyen kamu szöveggel lepattintott hogy neki most nincs ideje ismerkedni, meg szeretne a munkára koncentrálni. 🙄🙄

Rengeteg a nem egyenes ember, nemtől függetlenül.

aug. 17. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, annyira nem jöttél be neki, mi másért nem keresne? Egyszerűen csak gyáva, hogy bevallja.
aug. 17. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi van, ha tényleg fáradt? Más dolga nem lehet? Ha 2 hét múlva sem keres, akkor van elég alapunka azt gondolni, hogy nem kellesz neki.
aug. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!