Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan ismerhetem fel, hogy mi a szeretetnyelve?
Nekem a minőségi idő, ezért folyton hívom, hogy menjünk el ide-oda, csináljunk valamit stb. Erre ő nem igazán törekszik, nem fontos neki, hogy együtt legyünk. Azon gondolkodom, hogy végül is nem alapvető, hogy mindenkinek ugyanaz legyen a szeretetnyelve, bár a minőségi idő a leggyakoribb. Viszont az a fontos, hogy mindenkit a saját nyelvén szeressenek.
Honnan ismerhetem fel, hogy neki melyik?
Az adásnál.Ahogy kapsz.
Van akitől időt, van akitől érintést, van akinek a tőrődés a szeretet nyelve. Sok féle van. Az ember érzi, egy idő után tudja mivel tud a másik embernek örömöt adni.
Hiába fogsz te toronyórát lánccal adni egy olyan embernek adni., akinek a szeretet nyelve az érintés.Vagy a kommunikáció, vagy a tőrődés. Megköszöni, mert udvarias, úgy tanították,vagy el sem fogadja, mertnem érzi jogosnak, de nem tudsz eljutni a szívéig. Ellenben ha odafigyelsz rá, meg érinted,megsimogatod, tőrődsz vele, akkor ugyan ez az ember kivirul, kisimul, megnyugszik.. Érted?
Lehet itt mindenféle hülye szeretet nyelvekre fogni a dolgot, de aki nem akar veled időt tölteni, azt nem érdekled, annak nem vagy fontos.
Ne àltasd magad. A pasinak csak szex haver vagy.
"nem fontos neki, hogy együtt legyünk"
Hagydd a francba! Semmi komolyat nem akar tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!