Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoknál a dohányzásról a "kiszemeltedért" , ha az asztmás lenne?
Figyelt kérdés
És fulladna a cigaretta füstjétől.aug. 16. 21:46
1/10 anonim válasza:
Nem. Leszokni csak kizárólag önmagadért érdemes, mert akkor saját döntés és nincs megbánás.
3/10 anonim válasza:
Ahogy az #1 írja. A tényleges leszokás csakis akkor működik, ha saját elhatározásból, saját magadért teszed.
Amúgy az erkélyen is lehet cigizni, vagy lent a ház előtt, a kertben stb.
Az én párom sem dohányzik, én sajnos igen, de nem fújom az orra alá a füstöt.
5/10 retektorta válasza:
Nem jók ezek a megváltozom a kedvéért, ő változzon meg a kedvemért szituációk. Semmi jóra nem vezetnek. Mondom ezt úgy, hogy fanatikusan gyűlölöm a dohányzást/dohányosokat.
6/10 anonim válasza:
Dehogy szoknék le, szokjon ő rá, ha így úgy is asztmás, köhög, akkor köhögjünk legalább együtt.
F
8/10 anonim válasza:
Értem megtették, szóval nem egy olyan dolog, amit nem lehet megtenni. De aki önző,az ugysem teszi le, az ilyennek nem számít,hogy a másikat, vagy akár a gyerekét is mérgezi.
Akivel most vagyok,ő is meg tudja állni, hogy mikor nálam van,akkor nem gyújt rá, de akkor sem,ha én vagyok nála.
9/10 anonim válasza:
Nen is cigiznék vele de senkivel
egy szobában meg ilyenek
10/10 anonim válasza:
Barátnőm dohányzik. Mondjuk egyáltalán nem nagy mértékben, de azért néha elszív egy-egy szálat. Engem meg egyszerűen irritál a füstje. De ez semmi problémát nem okoz, annyi, hogy közvetlen mellettem nem cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!