Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzed, hogy a másik megbecsül téged akár férfi v nőként?
köszi az itéletet!
Nézz magadba!
Nem fogtátok fel semmi baj, mégegyszer leirom mi volt a kérés
milyen pozitiv benyomásaid vannak magyarul irtam nem héberül
3.
nézzen magába, hogy föcsög az ittélettől, leirom, ha nem látnád mit irtál,
azzal sem vagy tisztában
nem is ismersz, a kérés pedig arra irányult, hogy milyen pozitiv benyomásaid vannak
kedves hozzászólók, olvasni ér
Én nőként, sosem hagyom, hogy egyedül csináljon valamit, mindig próbálom kivenni a részemet a munkákból, teret adok neki, és hagyom, hogy megismertessen engem azokkal a dolgokkal amik őt érdeklik, meg szoktam lepni.
Ha nekem valami kell, akkor a párom meg szokta venni, meg szokott hallgatni, ő is meg szokott engem lepni dolgokkal magától. Gondoskodik rólam ha beteg vagyok, ez fordítva is igaz. Ugyanazok a dolgok érdekelnek minket, de nyitottak vagyunk a másik új dolgaira.
De kérdező hiába írjuk le százan is, hogy azért mert pl. mint írták előttem nem felejti el a szülinapodat ha amúgy a mindennapokban cseszik rád. Egyébként is előfordulhat még veled is, hogy elfelejted a szülinapját pedig még előző hónapban, héten, napon eszedben volt, meg is vetted az ajándékot, de mivel az életben más dolgok is vannak, hektikusan zajlik így megtörténhet, hogy elfelejted. Attól még szeretheted a párod.
Érezni kell abból ahogyan mondja és viselkedik veled!
Feltétlenül nem fog szeretni senki anyukádon kívül, de persze megbecsülhet, szerethet a párod és azt érezni fogod.
Ha nem érezted eddig az sajnálatos és baj. Nem megfelelő egyénekkel voltál együtt. Nyilván ha még senkivel nem voltál párkapcsolatban az más valamennyire, de akkor is kéne tudni milyen az amikor valaki szeret. A szüleid, családod jó útmutató hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!