Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 hónapja van egy távkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja van egy távkapcsolatom és azóta beszélgetünk most eljönne hozzám. Majd vissza menne. Mit mondtok rá?

Figyelt kérdés

2 hónapja beszélgetünk az ismerkedés elején még minden olyan nagyon jó volt. Nagyon szeretem őt. De azóta van hogy 2-ét napoként nem ír. Eltűnik.

De most elakar hozzám jönni. Egy kis időre. Mert én nagyon szeretném már látni. Nem tudom ő azt mondja ő is szeret.

De én attól tartok hogy csak egy kaland lennék a számára. Neki.

Nem tudom lehet hogy van kint messze barátnője. Ki tudja hány nővel van. Volt együtt.

Ő 36 én 22 éves. Utána persze visszamenne élné tovább ottani életetét. Én meg az itteni életemet. És újra csak beszélgetnénk.

Szerintetek is csak egy kaland lennék neki mert én úgy gondolom??

2024. júl. 19. 03:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudod róla, amit elmond neked. Semmi egyebet, és az sem feltétlen a valóságot fedi. Te lehet, hogy teljesen őszinte vagy vele, de róla az égvilágon semmit nem tudhatsz, ezért is írják itt többen, nem rosszindulatból, hogy nem lehetsz 2 hónap levelezgetés alapján szerelmes; legfeljebb egy délibábba, amit vetít eléd.

Hallottad már azt a mondást, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar? Majd megtanulod te is, mit is jelent ez, ha elkezded összeszedni az élettapasztalatodat.

Mindenesetre mielőtt találkozol vele, azért pár videóhívást is ejts meg, hogy legalább azt lásd, hogy úgy néz -e ki, mint amit mutatott magáról. 36 éves ember egy tapasztalatlan 22 évessel...nem véletlen, hogy veled ragadt le...ezt azért tartsd szem előtt. Nem biztos, hogy rosszak a szándékai, de messze nem egy főnyeremény, az biztos. Hidd el, itt senki nem rosszindulatból írja neked a dolgokat, én is sajnos tapasztalatból beszélek.

2024. júl. 20. 06:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!