Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 hónapja van egy távkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja van egy távkapcsolatom és azóta beszélgetünk most eljönne hozzám. Majd vissza menne. Mit mondtok rá?

Figyelt kérdés

2 hónapja beszélgetünk az ismerkedés elején még minden olyan nagyon jó volt. Nagyon szeretem őt. De azóta van hogy 2-ét napoként nem ír. Eltűnik.

De most elakar hozzám jönni. Egy kis időre. Mert én nagyon szeretném már látni. Nem tudom ő azt mondja ő is szeret.

De én attól tartok hogy csak egy kaland lennék a számára. Neki.

Nem tudom lehet hogy van kint messze barátnője. Ki tudja hány nővel van. Volt együtt.

Ő 36 én 22 éves. Utána persze visszamenne élné tovább ottani életetét. Én meg az itteni életemet. És újra csak beszélgetnénk.

Szerintetek is csak egy kaland lennék neki mert én úgy gondolom??

2024. júl. 19. 03:04
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
2000 km messze van tőlem. Ennyi távolság van köztünk
2024. júl. 19. 03:06
 2/21 A kérdező kommentje:

Mostanában nem ír csak 2 naponta.

De most meglepetésként mondta el hogy találkozni akar.

Célzásokkal kiderült mit akar

2024. júl. 19. 03:12
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
kérte hogy utalj neki, hogy meg tudjon látogatni?
2024. júl. 19. 04:03
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Khm...

Neked mi volt az elképzelés? Pár hét beszélgetés után hozzádköltözik? Vagy örökké csak beszélgetni fogtok?

Meglátogat, találkoztok élőben, kicsit megismeritek egymást, és kiderül, hogy van-e értelme tovább ismerkedni. Lehet, hogy egy kis kaland lesz, de lehet, hogy az se, mert első pillantásra ellenszenvesek lesztek egymásnak. Kicsi rá az esély, de akár komoly is lehet.

Egyébként meg egy kis kalanddal sincs semmi baj, lesz egy pár szép emléked. Meg rájössz, hogy miért baromság úgy ismerkedni, hogy 2000 km-re lakik, és nem is találkoztatok.

2024. júl. 19. 05:02
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Eljön nyaralni, kell neki a szex, ennyi. Nem vagy normális kapcsolatban, nem érdekled igazán. Nőlj fel, tanuld meg, milyen egy valódi kapcsolat. Szerintem elöször kezdd egy olyan emberrel, aki egy településen lakik veled és minden nap beszél veled.
2024. júl. 19. 08:48
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

22 éves felnőtt, felelős nő vagy…elvileg.

Hogy a búbánatos életben lehetsz olyan naív, hogy 2 havi, pár naponta összeizzadt csetelgetést te TÁVKAPCSOLATnak érzékelsz és SZERETED azt a valakit, akit nem is láttál életedben sem…

…ha értelmi akadályozott vagy, akkor bocsánat, ez esetben viszont remélem, a gondnokod mond röhögve egy kövér nemet.

Térj már észhez!

Vagy valami unatkozó vendégmunkás, aki hazalátogat, kell ingyenszállás, ingyenszex, egy ingyen hétért nagy kegyesen beruház egy budget repülőjegybe vagy flixbusra és hoz egy nugátos csokit a helyi lidl-ből.

Rosszabb esetben:

- nigerian fraud - így keress rá a neten az ég áldjon meg. Küld majd nyomkövetős csomagot a dpd.eu vagy gls.org vagy más fantasztikus szerverekről, látja, hogy benyaltad a rosegold wedding ring meg ipad pro max 17 felsorolást a csomagból, aztán “csak” 60-100-200 eurót kell utalnod gyorsan, mert a török/üzbég/szír/eu vámellenőrzésen jááááájjj pont fennakadt mert még a h..lyéje 2024-ben belerakott egy idegen nőnek, a naaaaggggy szerelmének 500 dollárt, eurot, chf-et is papírpénzben :D

-nem is férfi, nem is független, nem is harmincas, nem is a kolbászból-a-kerítés nyugatról, hanem max egy szlovák c..gánygettóból

- minden ok, ő az, szipiszupi, bepuccol a lakásodba, ott vagytok ketten és romantikusan megerőszakol 3 körben análisan, mert kétszer akkora, mint te- a végén lehet, hogy hívja Sztojka haverját is- jobb esetben csak segíteni elvinni a laptopod mellett a tévét meg a mobilklímát, jó lesz az valamire, jófogáson elmegy a rokonyoknak… kevésbé jó esetben Sztojka is belédtörli vagy mondjuk ő fojtogatva szereti…

Eszetlen vagy így első körben, de haladjál nyugodtan, házhoz is mehetsz, mert 3 naponta leírja valaki valahonnan, hogy wáóóó de szeret :D

2024. júl. 19. 09:15
 7/21 A kérdező kommentje:

2 hónapja folyamatosan beszélünk. Nem csak pár napot. Csak mostanában elhanyagol ennyi az egész.

Hogy milyen bunkók itt az emberek

2024. júl. 19. 09:45
 8/21 A kérdező kommentje:
Ez a 6. embernek szól!! Aki regényt írt egy kérdéshez!
2024. júl. 19. 09:47
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon mesze van. Ha rövid távon nem tudja valamelyikőtök a közelebb költözést megoldani, szerintem akkor nincs értelme.
2024. júl. 19. 10:22
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ingyenpunci szindróma érzésem van.

Te meg hogy lehetsz szerelmes,ha nem is találkoztatok.

Nagyon naiv vagy.

2024. júl. 19. 10:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!