Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire veljem? Egy pasi mondta nekem h emlekszik ram valahonnan.. ez jo jel?
Szerintem meg nem annyira “gagyi”, mert lehet, hogy tényleg látott már, de nyilván nagyobb az esélye annak, hogy ismerkedni szeretne.
Én ezt egy udvariasabb, normálisabb módnak gondolom, nem primitív, nem túl tolakodó és ha te nem szeretnél tőle semmit és tényleg úgy gondolod, hogy sosem láttad, akkor megvan az esélye annak is, hogy kultúráltan rövidre zárd ezt az egészet.
Én örülnék egy ilyen közeledésnek, akkor is, ha picit átlátszó, de főleg akkor, ha a férfi nekem is szimpatikus lenne.
Lehet köpködni, én már 40 felett vagyok és igen, lehet, hogy 20 éves trükk meg “gagyi”, de köröket ver a “szia-mizu”-ra még mindig :)
#3 igazad van az átlátszó sokkal jobb szó mint a gagyi. Erre gondoltam. Mondjuk lehet velem van a baj nekem a kettő ugyanaz.
Átlátszó = gagyi bár van az meme bölcsesség hogy minden nő tudja hogy amelyik pasi udvarol vagy bókol az dugni akar
3-as vagyok, lehet vén meg rosszul bekötve meg ósdi értékrenddel, de még ha valaki így is nyitna felém és eléggé le lehet venni azt, hogy tényleg teker az agya, mert pl e éve egy konferencián tényleg találkoztunk vagy az ismerkedésnek ezt a módját választotta…nos én nem állok úgy alapból egy normális, intelligens férfihez, mert megkérdezi, honnan ismerhet (vagy tetszem neki)., hogy na fujj ez az ösztönlény biztos csak d..gni akar..
Komolyan mondom, hogy értékelném a bátorságát, hogy meg mer szólítani és ezt egy elfogadható színvonalon teszi… becsülendő és szerintem nem is könnyű néha meglépni ezt férfiként. Ha kedvesen, tisztelettudóan közeledik (és ez az!). akkor cserébe megérdemelné, hogy ne eleve úgy álljak hozzá, mint valami alsóbbrendű, farokvezérelt állathoz… sok nő meg csodálkozik, hogy nem keresik a társaságát, de ilyen előfeltételezéssel én nem tenném…
Miért kell túlkombinálni, leértékelni, lealjasítani alapból mindent?
Ha nekem a postáról kijövet odafüttyeng meg beszól egy férfi az elhaladó autójából, hogy “anyám, de jól nézel ki”- akkor nem kezdek el hepciáskodni, ez egy bók, nem trágár, a kocsi elhaladt, valószínűleg nem találkozunk többet- kaptam egy bókot, ennyi és kész. Nem a kezem kérte meg, nem választanék ilyen hmmm… egyszerű és közvetlen stílusú férfit, de az ég áldjon már meg minket nőket- nem lehet csak egyet mosolyogni elegánsan a napsütésben és továbbhaladni, nem paláverezni meg gyökerezni meg d..gást vizionálni? :)
(Ez velem a héten történt pont és nem, nem rohantam randira)
Miert, ki nem akar dugni? Az aszexek nyilvan nem, de a tobbiek igen, mi ezzel a baj? Ferfiak es nok is egyarant.
Nyilvan aki csak azt akar, azzal nincs dolgom, de egy ismerkedes szexualis vonzalmon is alapul. Aki nem tetszik kulsore, nem fog meg, nem mozgat meg bennem semmit, azzal csak baratkozni tudnek, de nem gondolnek arra, hogy hu de lefekudnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!