Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántódnátok ezen? Jogosan érzem magam emiatt kellemetlenül?
Szerintem megbántódni semmiképp nem jogos. Nehogy már ne mondhassa el az ember egy kapcsolatban, ha neki valami nem jó. Ezt neked kéne igazán feldognod a korábbi kapcsolatod után. Meg kell keresni az arany kőzéputata, ahol te se "éhezel" de ő se fullad bele a szeretetedbe. Ha nincs ilyen köztes megoldás, akkor marad a kompromisszum, ahol egyik, vagy mindkét fél igénye sérül, ami szerintem a lassú halálához vezet egy kapcsolatnak.
De megsértődni semmiképp nem kéne ezen.
Ez azért is kellemetlen, mert hiába a "sok" ismerkedés, ha ilyen alap dolgokat nem beszéltek át, csak miután már összegabalyodtatok.
Nekem pl már az első randin téma szokott lenni, hogy kinek mi a szeretetnyelve - márcsak azért is, mert szeretem a témát, de emellett hasznos is, ha 2 ember meg akarja ismerni egymást.
Nem kizárt, hogy ezen lehet dolgozni, de egyszerűbb lenne olyannal, akivel hasonlóak is vagytok - nem véletlen van a mondás, hogy a hasonló a hasonlónak örvend.
Arról nem is beszélve, hogy kicsit úgy jön le a sztori, mintha a csávó végig bólogatott neked, mert azt látja, hogy ez neked jólesik - így is történt - majd lefeküdtetek. De közben nem ismerted meg. Szóval dióhéjban ki voltál éhezve a figyelemre, meghallgatásra... ő meg megadta ezt, és most derül ki, hogy amúgy nem passzoltok. Erre alapozni egy kapcsolatot szerencsejáték, és már most a legeslegelején sok vagy neki ... de mint írtam, lehet ezen dolgozni ha nagyon akar 2 fél ... de kérdezem, megéri? Többe kerül a leves mint a hús.
Nő vagyok és ne haragudj meg rám, de szerintem te nem vagy normális. Biztosan le leszek pontozva, vagy elhordva, de akkor se vagy normális.
Kezdjük azzal, hogy képes voltál lefeküdni az exeddel akkor is amikor nem akartál vele, több mint 12 évig vele voltál, nagy nehezen történt a szakítás és ahelyett, hogy pszichológushoz jártál volna, adtál volna magadnak elég időt a gyógyulásra fogtad magad és egy full ismeretlen férfinak elmondtad az életed aki bármikor felhasználhatja ellened manipuláció szempontjából. Másodszor nem akartál vele szexelni, de mivel kíváncsi volt miért nem teszed már végre szét a combjaid pár napra rá alá feküdtél.
Most meg azon vagy kiakadva, hogy ő téged nem simogat elalvás előtt mert te hercegnő vagy, téged simogatni kell. De eddig hagytad az exednek, hogy megdugjon téged annak ellenére, hogy nem akartad. Amúgy nem erőszakolt meg téged szó szerint ne beszélj hülyeségeket. Persze, hogy sok vagy neki amikor azt akarod, hogy téged szolgáljon mert te punát adtál neki. Én se simogatnék még macskát se nemhogy nőt minden elalvás előtt, lehetőleg minden talinál. Nem vagyok én masszőr. Menj ahhoz, lol.
Hamarosan kidob téged mert túlságosan is hülyének nézed, de ő nem az. Egyedüli hibája, hogy egyáltalán teszi magát veled merthogy nemhelyes vagy, pontosabban önbecsülés nélküli rongy az 1000%.
"A lényeg, hogy nekem a testi érintés a szeretetnyelvem, igénylem, hogy nagyon sokszor ölelgessen, simogasson, puszilgasson, úgy szeretek elaludni esténként, hogy simogatja a hajam, hátam, imádom, ha esténként megmasszíroz."
Lássuk be, hogy napi szinten, mindenegyes este valakit simogatni fárasztó még akkor is ha szereted a másikat.
Nincs jogod megharagudni rá, de nyugodtan sértődj meg ha jólesik és inkább szakíts aztán jöjj össze masszőrrel mint írta előttem a 3-as. Bár lehet az se simogatna, masszírozna állandóan...
"Neki inkább a kedves szavak a fontosak, kevésbé az érintések"
Nem értelek.
Mi sok neki? Hogy téged simogat, vagy - és én úgy értelmeztem, hogy - inkább több kedves szót szeretne kapni, mint simogatást.
Vagyis te túl sokat simogatod, mert te azt szereted, és azt gondolod, hogy örül neki, de igazából sok neki?
Én nem bántódnék meg. A párkapcsolatban pedig nálam nincs "jog". Bármit érezhet bárki. Nincs érvénytelen érzelem.
Ha nem akartál az előző pároddal szexelni, miért nem mondtál nemet és szakítottál?
Én ha nem akarok valamit a páromtól, közlöm vele, és megkérem, hogy ne. Ha ismétli, nem beszélek vele. Utána ha eroskodik, akkor úgy csökken a kapcsolat és az aktivitásom felé. Nálad az exed jutalmat kapott ha hisztizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!