Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mesébe illő hódításos sztorik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesébe illő hódításos sztorik, amikről sosem hitted volna, hogy sikerülhet?

Figyelt kérdés

26 éves fiú vagyok, szóval túl a "gyermeki naiv" típusú érzéseken, mégis most eszméletlen űrt érzek egy lány miatt, akibe annyira szerelmes vagyok, amennyire sosem hittem, hogy ember képes.

Ha esetleg érdekel valakit, lehet, hogy le is írom ide, vagy privátban esetleg, valószínűleg jót is tenne "terápia jelleggel". Hihetetlen, forgatókönyvbe illő sztori.

De addig is érdekelnének valóságban megtörtént sztorik, hogy olyan emberrel sikerült párkapcsolatot kialakítanod, aki lehetetlen plátóinak tűnt elsőre, vagy valamilyen földrajzi, vagy egyéb ok miatt nagy volt ellenszél, de mégis tudtad, hogy neked biztosan mellette a helyed, és az idő téged igazolt.

2024. júl. 4. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs ilyenem, de kíváncsi vagyok a tiédre, szívesen elolvasom :)

25N

2024. júl. 4. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ilyen De leírhatod :)
2024. júl. 5. 07:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem teljesen, akkor még plátói a dolog, ugye?

Terápiás céllal írhatsz nekem is, biztosíthatlak együttérzésemről. Majd a bagoly mondja verébnek :)

Ugyanez van nálam is, de kezdem kapisgálni a megoldást.

2024. júl. 5. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik az optimizmusod, hogy mellette a helyed, és az idő majd téged igazol! Jó ezt egy férfi szájából hallani.
2024. júl. 5. 13:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves kommentben és privát üzenetben Érdeklődők,

Mivel megjelent 1-2 troll, akit jelentenem kellett, inkább nem tenném ki ország-világnak. Viszont nagggyon megtisztel az érdeklődésetek, így privát üzenetben elküldtem :)

2024. júl. 5. 13:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, nagyon köszönöm. Sajnos azonban ennél kicsit komplikáltabb a helyzet. Ha gondolod, jelezd, szívesen elküldöm neked is.
2024. júl. 5. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
12%

Romániában összeszedtem egy csajt, mikor kint voltam egy haveromnál nyaralni a munkámért kapott bónuszból 2 hetet.

Beültem a spannal egy kocsmába bebaszni, aztán összekeveredtünk egy társasággal, hosszú lenne így kifejteni.

Lényeg, k*rva szarul néztem ki, hajléktalan 1 hónapos szakáll, rendezetlen külső, de egy olyan csajt levarrtam, hogy máig nem hiszem el.

2024. júl. 5. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Elegáns történet, elegáns leírás :)

Abszurdnak elmegy, de hol itt a szerelem meg a romantika?

2024. júl. 5. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Most elnézést is kérek :)

2024. júl. 5. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

"Hódííííító... hóóóóódok!"

A legtöbb hihetetlennek hangzó sztori az is, aminek hangzik. 90%-ban mese. Kb. mint az amcsiknál a "görög vendégmunkás egy fogkefével elkezdte kitisztítani a csempéket, a főnökének annyira bejött, hogy felkarolta és 5 éven belül vezérigazgató lett" - naná, persze. Még lehet, hogy igaz, de közben van 10000 részlet, ami kimaradt a meséből.

2024. júl. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!