Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Van barátom
És már nem olyan a kapcsolatunk, mint régen
A külsőmre tesz megjegyzéseket
Pedig tudja, hogy mennyire nem vagyok megelégedve magammal
Csesztet, ha nem írok neki rögtön vissza
Vagy nem veszem fel a telefont
Tegnap este is nem írtam, nem vettem fel a telefont
Mert holnap lesz papám halálának az évfordulója
És kivagyok, mindig már napokkal előtte rosszul vagyok
De elmondtam neki és nem fogta fel
Nem érti, hogy miért buktam ki ennyire, stb...
És már kezdek belefáradni abba, hogy ennyire nyomul
Mióta vagytok együtt?
Miért nem veszed fel neki a telefont? Értem, hogy a papád elhunyt és gyászolod az évfordulókon is, de attól ő még a párod, ki nyújtson támaszt ilyenkor, ha nem ő?
Az már más kérdés, hogy a külsődre megjegyzéseket tesz, ez nettó bunkóság.
11:28
Igazából irányításmániás
És folyamatosan tudni akarja, hogy mit csinálok
Mit teszek
Hogy vagyok, kivel vagyok
Egy cseppet sem bízik bennem
Mindig azzal jön, hogy biztos nekem van valakim
Azért nem vettem fel neki tegnap a telefont
Mert kicsit kivoltam és jó volt a gondolataimmal lenni
Meg igazából sok mindenben nem is támogat
Meg sokszor közbe jöhet akármi
De nem érti, hogy nekem is van dolgom
Dolgozom, nem csak ő...
#1 nem mindenki úgy vigasztalódik meg hogy a párja kelljen hozzá. Sokszor jó egyedül lenni. Szomorú, hogy sokan ilyen magyarázattal is , csak azért sem értik meg a másikat.
Szakíts vele kedves kérdező. Boldoggá tesz? Nem. Akkor meg miért vagy vele? Jó, hogy lehúz?
11:41
Igazad van
Köszönöm, hogy válaszoltál
#3 Igen, ha többször kérem, hogy hadd' legyek egyedül és ő továbbra sem hagy magamra, akkor nem tartja tiszteletben a kérésem. Viszont az sem megoldás, hogy akkor bezárkózom és mindenki hagyjon békén napokig. Fordított helyzetben valószínűleg neki sem esne jól.
De, ahogy elnézem a következő válaszokat a kérdezőtől, itt egyáltalán nem ez a gond, hanem sokkal problémásabb a helyzet.
Kérdező, itt már nem nagyon van min gondolkodni, igazából már rég meg kellett volna lépni a szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!