Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha a kapcsolatban a nő hordja a nadrágot?
Figyelt kérdés
Nálunk az van amit a barátnőm mond. 25/F 18/L2024. jún. 23. 18:55
1/4 anonim válasza:
Az barátnődet titkon kezelgetik, ez azt jelenti. Szemtől szembe mondta ezt egy csaj nekem, hogy a férje egy papucs, de ez van, szereti, csak szex közben másra gondol....plusz azt is mondta, hogy titokban várja, hogy a volt pasija, aki már házas, családos férfi elválik és hátha összejönnek. A nőnek a pasija a barátom volt, haverom, ő ezt nem tudta, így mondta el nekem, én soha nem mondtam ezt el a haveromnak, nem tudom hol tettem e. Mondjuk ennek már legelabb 8 éve, még mindig együtt vannak, mármint a haverom meg a nője.....de így???
2/4 anonim válasza:
Nem hagynám, egyenlőség híve vagyok.
3/4 anonim válasza:
Mert ő az erősebb egyéniség, te meg hagyod. A kölcsönösségre kéne törekedni.
4/4 anonim válasza:
Nekem ilyen volt az exemmel a kapcsolatom.
Szerettem volna néha valami férfiasságot látni benne, de nem volt…
Mindenben bizonytalan volt, félt , volt hogy nekem kellett megvédeni.
Engem kiráz a hideg attól hogy valakinek az oldalán én legyek a férfias.
Én mentem érte kocsival a randira stb, én védtem meg valakitől (pasi) aki meg akarta verni…..
Soha többet nem szeretnék ilyet az életemben.
Látni hogy fél, hogy szerencsétlen, meg hogy kisegítsem anyagilag is.
A siránkozás, a sopánkodás, a gyávaság férfiatlan tulajdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!