Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem beleszerettem... mit tegyek?
Több mint egy hónapja találkozgatok egy sráccal... Tinder randinak indult... ugyhogy csak szexnek... De már az első találkozón nagyon nagy volt köztünk az összhang, így egyikünk sem a testiségre koncentrált... ezt követően rendszeres hajnalokig tartó beszélgetések zajlottak... Azóta már többször is együtt aludtunk és társai..minden túl könnyen megy...már-már ijesztően egymásra vagyunk hangolódva minden téren... de mivel én is és ő is hatalmas csalódáson vagyunk túl, fogalmunk sincs hogy mi legyen a továbbiakban... rengeteget beszélgetünk, mindketten nagyon bújósak vagyunk... úgy érzem lelkileg is kapcsolódtunk, megosztjuk egymással a félelmeinket és igazából úgy érzem minden játszámázás nélkül megy köztünk, részemről legalább is biztosan...
És úgy érzem beleszerettem...
Fogalmam sincs hogy mit tegyek... rettegek, nem így terveztem, nem akartam kapcsolatot...nem akartam érezni.... erre jött ő és minden felborított... és ő ugyan így van...
Álljak elő az érzelmeimmel vagy hagyjam alakulni a dolgokat?
30/F 26/L
Élvezd az élet adta ajándékot!
Más vért izzad, hogy csak egy kicsit is megfelelőt találjon maga mellé...
Elmondhatod neki a félelmeidet. Ha tényleg olyan egy hullámhosszon vagytok meg fogja érteni.
Hajrá! :-)
Na erre mondják azt, hogy aki cseszik rá, nem görcsöl rajta az megfogja az isten lábát aki meg gürcöl annak meg fityisz jár.
Ha annyira, de annyira megegyeztek és ő tényleg megfogtad az isten lábát akkor túlléptek mindketten a múlt sérelmein és egymásra, jövőre koncentráltok.
Ha csak egyikőtök még mindig a múlton rágódik akkor jobb lenne abbahagyni a szexelgetést, igazából egymáshoz se szólni mert te elmondásod szerint szerelmes vagy.
Nem szerettél bele kérdező, ezt felejtsd el nagyon goyrsan, fellángoltál érte/iránta. A szerelem később alakul ki.
De őszintén el kellene neki mondanod, hogy neked a szex és a lelkizés kevés és együtt akarsz lenni párkapcsolatban.
Annak semmi értelme, hogy rá vársz mikor mondja ki először mert lehet soha nem mondaná és remélem még 2 évet se pazarolsz rá ha nem akar komoly kapcsolatban lenni. Egyébként mindketten mehettek pszichológushoz is bár már rég kellett volna...
befogadás, aki képtelen befogadni a szeretetet az eldobja, mert nem hiszi el, hogy megkaphatja :-( amint a kétely beleférközik a tudatodba, máris taszitod el ezt az érzést, és amikor nem tudod befogadni és élvezni ezt az energiát az elméd lefogja gyártani hozzá az összes félelmedet ami jön..
van választásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!