Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítás ???
Sziasztok. Nemrég egy nagyon jó barátom utasított vissza. De csak annyit mondott hogy ő nem tudja viszonozni, nem érez így. Igaz nem kérdeztem miképp érez de gondolom barátságra gondolt. Viszont utána volt egy másik téma ugyanis az exem kikezdett a tesója exével és utána azon poénkodott ha érezné amit én és kavarnánk az mekkora gáz lenne....
A jövőben lehet esélyem? Tudom nem de inkább szeretném tisztán látni. Amit most még nem tudok mert ugyanúgy szeretem és nem látok tisztán. Volt pár visszautasitásom de hozzá tették nem vagyok esetük,jó barát vagyok, stb. Ő csak azt mondta amit írtam. Nem tudta komoly és régebb óta érzem. Azt hitte 1,2 hónapról van szó. Persze viccelödik mindenen. Azóta beszélünk ugyanúgy. Most az exem aki a haverja vagy az ő exe miatt nem lehetne netán lehetséges? Mert nincs túl az exén az biztos.
Zavaros de talán érthető a lényeg. Köszönöm 29/N
"azon poénkodott ha érezné amit én és kavarnánk az mekkora gáz lenne...."
Inkább gáz, hogy ilyesmin poénkodik ha poénkodik és nem akarna úgymond bosszút állni és téged használna fel.
Azt irta amugy:
Hát ha most ha én is úgy éreznék mint te
Aztán valamit kavarnánk na az mekkora gáz lenne
😂
Tulképp az is
Huh, szerintem elírtad az életkorod. Ez alapján inkább 19 nem?
Nem akar tőled semmi olyat, ne gondolj túl minden egyes szót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!